Blockad på facebook igen!

Så trött på PK-styrd media som inte klarar av fakta!
Fick 30 dagars block igen för att jag skriver "hat". Hat på fejjan är lika sjukt som sossenazzisternas s.k. "värdegrund" där det är ok att tala med ledare för stater som stenar våldtäktsoffer och homosexuella, men inte kunna prata med Jimmy Åkesson som företräder ca 30 % av sveriges medborgare.
De är bara fulla av hyckleri och har en falsk agenda som är mot allt vad frihet är...
Först nämnde jag Greta, en stackars diagnosfylld tonåring som inte kan prata på egen hand utan läser innantill vad hennes pappa har skrivit. Familjen är insyltad med Bilderberggruppen som även styr fejjan, övrig media och många politiker. Det finns många klipp på Greta när hon fått vettiga frågor, men där hon svamlar likt Röfven och inte klarar av att svara.... Det är sjukt att en sån stackars tjej ska användas för sjuka syften. Hade hon stått upp och attackerat skövlingen av regnskogar, industriers utsläpp i hav och mark, rovfisket, genmodifierad gröda som dödar våra bin, osv osv osv så hade jag stått vid hennes sida och hyllat henne... Nu är hon bara en förvirrad unge som skolkat från skolan och lika tom som en plastpåse från ICA! 
Sen ansåg jag att BLM, som terrorklassats i USA, bara är en samlig blåsta rasister. De dödar vita som sägs bära skuld för att ha ägt slavar för några generationer sen! ALLVARLIGT? 
 
 
Vilken samling mänskliga sopor som tydligen inte ens behagat läsa på läxan innan de haft en åsikt! Mussar ÄGER OCH HANDLAR MED SLAVAR IDAG! INTE FÖR NÅGRA GENERATIONER SEN! Slåss mot dem ist!!!! Fast nu är det SÄKERT mussar som går runt i USA och dödar vita för sina egna brott och skrattar bakom andra färgades ryggar för att de är så jävla dumma.... Men går man inte i skolan så blir man som Greta och BLM!

Kommentera här: