Rysk kvalitet!

Befrielsen av att åka utomlands, och träffa en kvinna som bara råkar vara en professionell modell,
 
 
 och hon bedömer mig som person samt mina bilder istället för att läsa bloggar av 14-åringar som anser sig vara proffs på hur en fotograf skall uppföra sig, eller läser fotografers bloggar för att se att de har ”rätt åsikter” och inte röstar på SD för då hatar de människor eller är nazister…
PK-patrasket har förstört vårt land, och jag ser ingen ljusning då dumhet är smittsamt! Dessa troll pratar FORTFARANDE om ”flyktingar” och fattar inte att Sverige ligger tvåa i världen i antalet anmälda våldtäkter för DET sägs det inget om i TV-nyheterna eller står i kvällsblaskorna för FAKTA är inte längre något som serveras utan dessa måste man själv hitta på nätet, och då ska PK-trollen ”godkänna” källorna vilket de aldrig kräver när Sveriges genom tiderna mest förljugna regering säger något i propagandasyfte!
De kan alltså ifrågasätta fakta från media som inte godkänns av korrupta socialister då socialisternas stinkande byk vädras offentligt i dessa! Hur mycket får-gener cirkulerar i svennarnas DNA egentligen?
För att vara en BRA fotograf krävs IQ vilket omöjliggör en röst på ”Sjuk-klövern”, men för att boka en fotograf krävs NOLL IQ tydligen… Sen (har SÄKERT skrivit detta innan!) lämnar de sina ungar på en förskola där barnen blir sexuellt ofredade för inte fan kollar de FSK-personalens bloggar eller politisk tillhörighet innan de lämnar in sina barn inte!!! Vet inte hur ofta detta hänt/händer i Sverige, men alldeles för ofta! Numera har vi även tack vare ”ny kultur” fått barn som förgriper sig sexuellt på andra barn… TACK ALLA NI SOM RÖSTADE ”fel” 2014! Ni måste verkligen hata vårt land!
Anmälningsbenägenheten har ökat fick jag höra av ett troll! Ja, när det numera är framförallt RIKTIGA BARN (alltså inte skäggiga 35-åringar som vill ha bidrag!) som blir våldtagna i dagens ”trygga Sverige” (enligt Ygeman, Magnus Betnér och andra socialister/kommunister). Jag reste mig från min stol och bara lämnade människan! Man kan ALDRIG prata vett med en dåre som är uppfödd på lögner och aldrig har lärt sig att ifrågasätta fakta! Barnen anmäler alltså mer ofta idag vilket de enligt vissa INTE gjorde innan??? Att de sen gruppvåldtas (vilket ju den svenska medelålders mannen ALLTID gjort enligt historieböckerna, och det inte allt är ett nytt ”kultur”-fenomen!) måste påverka anmälningsbenägenheten typ? Förr höll barnen alltså tyst om alla gruppvåldtäkter?
 
Nej, Sverige har förlorat allt sitt värde då idioter numera skriker ut sina vansinnigheter utan någon som helst verklighetsförankring, men det är ändå de enda som får plats i media så de menlösa skapar sig en uppfattning baserad på de sjukas socialistpropaganda!
Maria från Ryssland hade en skojig åsikt om valet i Ryssland den 20e; folket ska rösta så att Putin kan sitta kvar! Det var alltså inte tal om alternativ där inte!
I Sverige försöker de som vanstyr att tysta ner ALLT som inte ger asen medhåll, och de håller på att lyckas för svennar säger ALDRIG ifrån! 
Nej, jag kan lämna allt i Sverige för det finns INGET jag längre bryr mig om där - varken materiellt eller personligt! Med min kamera och min dator kan jag skapa vidare UTAN mentalt skadade uppmärksamhetskåta vrak, och ist njuta av utbildat folk som delar mina intressen för att skapa...
MÅSTE tillägga att jag har några underbara människor som finns i mitt liv som hjälper mig att visualisera mina idéer, men Sverige har blivit ett land med självskadebeteende! Det tar på krafterna att se detta beteende som likt en 14-årig flicka skär sig i handlederna... Sveriges självskadebeteende heter IMMIGRATION!

Kommentera här: