TAXI 020

Det verkar som om ett företag i Stockholm anställer alla de utländska sexförbrytare vi får in i Sverige?
Färdtjänst har lagt ut "handikapp"-resor på offert och 020 har tydligen lagt ut ett av de billigaste alternativen så nu kan de handikappade som redan är en utsatt grupp vara lovliga offer för sexuellt snedvridna taxichafförer!
Rullande brottsplatser där handikappade utsätts för onanerande chafförer, sexuella trakasserier, fysiska övergrepp, ständiga "erbjudanden" om att bli bortgifta med deras släktingar, eller krav på att chaffören ska bli den handikappades "älskare", eller att chaffören smyger efter den handikappade upp i trappen för att se var hon bor så att hoten om att de SKA ses blir ännu mer påtagliga m.m.m.m.m.
Det är INTE rasistiskt att den handikappade tjejen som berättat detta i ett antal år nu lätt konstaterat att fast detta händer VARJE VECKA så är ca 99 % invandrare!
Statistik är inte rasism!
Vet ju av erfarenhet av "Svennar" är flata och handlingsförlamade samt livrädda för att kallas rasister så att en "Svenne" i ledande position skulle få slut på detta är lika troligt som att resten av samhället skulle fungera.
Det jag undrar är vad de skötsamma invandrarna anser?
Det är ju DE som blir offer indirekt så varför inte rensa i de egna leden???
Ju mer skiten tar över så blir det en vi och de-gruppering och himmelriket vore om alla vore så kompetenta att de ser skillnad på as och skötsamma invandrare, och att vi alla (Svenskar från alla kulturer) sen rensade ut dessa rötägg tillsammans från de platser i samhället där dessa kan skada mest.
Att INTE skipa rättvisa och låta dessa sexförbrytare få behålla sina taxi-lincenser skapar rasism och ett fruktansvärt hat då samhället offrar sina handikappade ist för att döma de skyldiga!
Fast jag känner mer förakt för en folkvald regering som blundar och de som skyddar de skyldiga med klyschor om att det är DE som är de riktiga offren som flytt från elände m.m.
Lås in dessa i ett rum likt "Big Brother" en månad så kanske vi fick ordning sen när de kom ut igen och lärt sig vilka som är de "riktiga offren"....
Fan trot!

SVT sänder UPPDRAG GRANSKNING onsdag 18 januari, kl 20, i SVT1 och i SVT Play.
Där tar de upp detta problem som så länge tystats ner.

Vill Du se programmet så klicka HÄR!

Vill Du se program 2 så klicka HÄR!

Kommentera här: