SD

När jag gick i skolan mellan låg- och högstadiet så splittrades ofta min klass, och jag hamnade i en ny klass några gånger.Det faktum att jag var bland de minsta i klassen och att jag var otroligt blyg gjorde mig utsatt och mobbning var snart ett faktum. Att få en fråga av en jämnårig eller på klasstimmen gjorde mig nervös och bidrog till att jag kunde stamma, komma av mig eller svara fel...
Idag mååååååååååååååååååånga år senare så ser jag vuxna göra samma sak med de som valt att företräda ett nytt parti - SD!
Det är vanligt folk som inte stöpts i den robotform av känslolöst pladder som övriga politikerkåren och de förföljs även privat för sina åsikter vilka kanske inte alltid överensstämmer med partiprogrammet men ändå får de bära skam för att de inte vill smälta in i övriga fårskocken.
Jag behöver inte ens gilla SD men hatar det vidriga pack som gömmer sig bakom lögner, slogans, verbala påhopp, vandalism och våld.
Logiken har försvunnit och massan är nu lika blind som barnen i "Flugornas herre"!
Finns det då folk som anser att den invandrarpolitik vi har idag är oki och att någon mår bra av den? Tar vi emot på ett humant sätt och kan vi ta hand om dem som behöver det idag?
Vi pumpar ut bidrag vilket är sossarnas stora grej och orättvisorna börjar idag bli så stora att insatt folk börjar muttra och diskutera alltmer i mindre sällskap.
Ju mer vi ger av det vi själva lånar av från andra länder och ju mindre motkrav vi ställer på de som får bidragen så ökar problemen. Att ha "svenskundervisning" i tomma lokaler eller där ingen bryr sig utom att de ska närvara för att få pengar kommer ingen bli lycklig av.
Att ge bort folkpension till de äldre som kommer hit för att de ska klara sig ekonomiskt och SEN tänka på våra svenska pensionärer som byggt upp det vi har idag, och införa detta även för de sämst lottade av dem är INTE något som skapar förståelse mellan grupper.
Att ge bort körkort till invandrare som "pluggar" eller tar ett arbete men att inte ge samma chans till svenska ungdomar skapar klyftor och hat.
Man ska väl inte straffas med sämre alternativ för att man är dum nog att födas i det land ens föräldrar växt upp i eller är DET vårt nya Sverige?
Att vi sen har en invandrarfjäskande statsminister som knäböjer (med massor av livvakter runt sig) i Rinkeby och säger att det minsann är invandrarna som byggt upp Sverige faller heller väl ut i de äldres öron som idag är offer för att M sålt ut äldreomsorgen till Amerikanska privata intressenter som t.ex. Carema. Sen har han mage att säga att just de som idag redan arbetar ska jobba till de är 70 år när vi idag har nya kulturer i Sverige som anser att det är opassande att ha ett arbete och varken vill lära sig svenska eller ha ett arbete.
Tror han då att någon svenskfödd urinvånare blir imponerad när han i sin andra mening säger att hans farfar (eller nått) var från Afrika och var svart?
Förstår att M är desperata efter röster och söker sig till invandrartäta förorter men att trampa på de gamla som i verkligheten byggt upp Sverige är just sådant som skapar rasism!
Att sen tro att SDs allt större väljarantal är ett led i att folk saknar kunskap och förståelse och att det räcker om de pumpar ut några extra miljoner för att "upplysa" svenska folket hur dumma de är som inte gillar deras sätt att styra!
Det var val i söndags!
Vi skulle välja representanter till EU där vi idag betalat näst mest och där det kostar mer än vad vi får tillbaka...
M tappade massor av väljare!
Någon förvånad?
SD vann massor av väljare!
Någon förvånad?
Så länge de folkvalda missköter sig så kapitalt så letar många efter nya alternativ - VAD som helst kan duga bara de slipper de som förstört den sista tiden.
Vi har tydligen röstat på FI som hade det sjukaste valmanifest jag sett, men har inte sett någon ställa DEM mot väggen! De fick iaf röster eftesom folk INTE längre har någon respekt för de vanliga partierna...
Minns Ni; 
Vi har haft en partiordförande som inte ens kan parkera sin egen bil och får en egen parkeringsplats mitt i ett K-märkt Gamla Stan...
Vi har haft en utrikesminister som inte hade en aning om att svenskar åker till Thailand som sitt första utlandsval och att det är fullt av svenskar där hela tiden och när en jättevåg spolar bort halva landet (lite överdrivet oki) och övriga länder har sin sjukhuspersonal där dygnet efter och Sverige dröjer veckor med att utreda!!! Ist sitter slöa politiker och åker livsnödvändiga helikoptrar över katastrofplatser när de behövande får klara sig själva! Vi fick betyget SÄMST i världen på att hjälpa våra landsmän i nöd utomlands! Men gör ni en ny utredning ni - DEN lär ju hjälpa vid nästa katastrof!
Eller varför inte ta Estonia där lögner var det enda vi mötte och när S och deras utsedda utredningsgrupp förnekat att regeringen visste något om vapenaffärer med USA så dök bevisen upp och allt fick NOLL plats i massmedia...
M har i sitt senaste mandat infört övervakning (FRA) utan riktig kontroll, TV-licens på surfplattor o.s.v. (folkvalda?).
Argumentet MOT SD är att de är rasister!
Jaha?
Är DET vad svenskar anser vara det värsta som finns?
Varför inte inkompetens, lögner, utnyttjande av sin position för att roffa åt sig favörer till sig själv och sina nära, miljöförstörande statliga företag som förstör vår planet, lagar MOT folket, nya regler som försvårar våra liv osv osv osv osv
SD har sina väljare i södra Sverige och framförallt på landsbyggden där invandrartätheten är påtalig och problemen syns!
Umeå?
Allvarligt?
Skönt att de stöder kampen mot rasism men vad har de där uppe?
Några snälla invandrare som anpassat sig och blivit en del av vårt land!
I södra Sverige som ligger typ LITE närmare resten av Europa så flödar knarket och invandrargäng sprider skräck med sexuella övergrepp och brott.
Samhällen segregeras och de föräldrar till de som vill slippa bli antastade på väg till skolan och har kapital flyttar därifrån eller byter områden. Vissa områden där folk flytt från och de som har sämst ställt är kvar har förvandlats till slum där de kastar sten på ambuland, brandkår och polisbilar och personal. Unga tjejer har anpassat sig bara för att överleva i dessa områden med en sständig skräck varje dag för våldtäkt och sexuella övergrepp. 
När SD pratar om sånt så sitter "Svennen" i en villa och skakar på huvudet och säger att det är propaganda och rasism. Tror det är typiskt för Svennen att de har åsikter utan erfarenhet!
I vissa av våra större städer har särskilda områden blivit invandrarområden och dit kommer få andra och där invandrare har helt andra regler de följer... 
Finns det någon som inte förstår att invand kultur och lagar och regler från sitt hemland sitter djupare i en människas själ än lagar från ett självutplånande nytt hemland...
Ska vi ha ett fungerande samhälle så måste vi ha rättvisa och lika för alla!
Om vi har samma krav på invandrare som på infödda så är detta inte rasism men att vanligt folk tröttnat på särbehandlingen som sker är förståeligt.
Att det idag finns ett parti som de samlats hos är en faktum!
Se ist på VAD det beror på och lös de problemen och tro inte att Ni kan lösa de problem som uppkommer i kölvattnet av dåligt styre!
Så fort det slutas att SÄRBEHANDLAS så slutar nog mycket hat!
Är vi lika eller?
Rasism ÄR ett problem men att bota det med lögner, våld och påhopp?