Skamlösa ICA!

Vi som inte är tonåringar minns när ICA malde ner utgången köttfärs blandad med ny färs och sålde den till fullpris! DÅ slutade jag att köpa färs där FÖR ALLTID! Sen att de säljer "färskpotatis" från Egypten under sommaren och grädde från Österrike ist för att gynna svenska bönder m.m.m.m.m.m. gör mitt val att vara en "sällan-kund" mycket lätt!
Igår skulle jag panta tomglas + back på ICA i Fliseryd och reagerade då jag inte fick tillbaka de pengar jag betalat för glas + back... Den kvinnliga chefen sa att hon bara fick tillbaka det lägre beloppet så det var vad som gällde, och gillade jag inte läget så kunde jag "panta någon annanstans"!
Så skulle jag också uttryckt mig om jag missat skolan, hade ett dåligt år, och fick för lite sex - så nu kommer jag inte besöka den närmaste ICA-butiken igen då ALLA deras priser dessutom är några kronor högre än i andra butiker jag besöker.
Pant är en avgift vi betalar när vi köper varan, och som vi får tillbaka när vi lämnar tillbaka den - den regeln gäller I HELA SVERIGE UTOM I ICA-butiker alltså? FY FAN!
Är det så lantbutikerna dör ut? Folk som inte kan stava till "trevlig" missköter dem och folk åker ist till Oskarshamn eller Kalmar? Storhandlar man så är det alltid värt resan, och så är folk inte så jävla bonniga i större städer! 
PS; Mött undantag, som även jobbar på ICA, som är toktrevliga, men att växa upp i miljö med inskränkta människor förstör nog de flesta.... Så fortsätt kolla på Mellon, Bonde söker fru och rösta på sossarna! DET verkar ju funka typ!
 
Rättelse; Besökte nyss ICA i Högsby och frågade dem INNAN jag pantade veckans back. Då framkom det att det INTE är ICA som blåser sina kunder på pantpengar utan endast den tokiga surkärringen på ICA i Fliseryd! Typiskt missinformerad och med dålig attityd så säkert en miljöpartist!

Kommentera här: