Filippinerna för alltid i mitt hjärta! <3

Jag har aldrig passat in i Sverige!

Jag låter, tar plats, syns, kräver att livet ska vara värt att leva, och inte bara gå på rutin, kärlek ska vara äkta och inte passa in i ett jävla mönster av vad folk förväntar sig av dig, att känslor är starka och inte påtvingade för att man VILL känna något i sin döda arbetarkropp…

Har åkt till Thailand ett antal år men aldrig brytt mig om de thailändska kvinnorna… De känns oäkta, giriga, och verkar inte bry sig om något annat än att äta, och ta selfies! Är de då fast i ett fjortis-stadie? Däremot är maten underbar i Thailand! Jag som ÄLSKAR att shoppa har ett himmelrike i Thailand, men att bo där? Att vara ännu en gammal gubbe i ett land där 90 % av de gamla gubbar som bor där har en kvinna som ser dem som en ATM på två ben, men som drogar ner sig för att stå ut med dem! Ekonomisk trygghet, men NOLL känslor! Själv älskar jag kärleken som ett begrepp! Jag älskar att KÄNNA! Det blev för mycket med min fd fru, MEN jag KÄNDE…..

Jag brann, men brann upp…

Jag levde, men dog….

I många år har folk varnat mig för Filippinerna! Åker du dit så blir du våldtagen, rånad, och mördad, men kanske inte i den ordningen, ha ha! Jag testade härom året! Jag hade bokat 2 nätter via Airbnb hos en familj, men skulle inte stanna där alls. Att åka runt och se, uppleva osv var min plan. Nu blev det ist så att jag stannade 3,5 vecka hos familjen! Vi alla adopterade varandra, och när jag inte är här så har vi ständig kontakt! De kallar mig för ”Daddy”, och jag är ”pappa” till deras dotter (åter NOLL sex, men nog fan har man en hel familj, ha ha)… Nu är jag här för fjärde gången! I Filippinerna finns INGEN shopping, maten är skit, och alla är fattiga, MEN…

…jag kommer sakna ljudet att maskinen som skrapar ur kokosnötter, doften att friterad kyckling varje kväll, alla skratt, alla leenden, barnen/ungdomarna som frågar ”Whazup” eller vill göra ”high five” med dig när du passerar… Ställer du upp så blir de skitglada, och ser dig som sin hjälte! En kvinna kan sitta i en ”tricycle” och försöka prata diskret med sina vänner, som strax tittar fram likt fågelungar ur ”tricyclen”, skrattar, vinkar och flirtar… Jag förstår hur filmstjärnor måste känna hela tiden, men blir generad av uppmärksamheten! När man lär känna en familj ska ungar klänga på en, alla vill prata med mig, och nästan alla är bra/hyggliga på engelska vilket de SUGER på i Thailand där en matbeställning kan sluta precis hur som helst!

Vakter som hälsar;

- Good afternoon Sir,

eller män i verkstäder som slutar jobba när man går förbi, och som ropar;

 - Hello my friend! 

Många ropar även Pepsi efter mig p.g.a. en av mina mer synliga tatueringar… Jag vänder mig ofta då och ler, och de med blir skitglada!

Glädjen! Den kommer jag sakna mest! Redan på Arlanda när man återvänt, så ser jag alla döda människor, krukväxter på två ben som alla lever på rutin… Deras version av ”äventyr” är att vara otrogen på jobbet eller tillbringa 2 veckor på en jävla strand i Ibiza, och där de super sig redlösa på skitsprit på kvällarna inkluderat med HIV-sex naturligtvis…

En av mina bästa vänner här är polis, och med polis menar jag POLIS, och ingen jävla inkvoterad pajas i uniform  som får stånd när ”hen” sätter dit en fortkörare eller anhåller en 91-åring som sedan döms för ”hets mot folkgrupp” då han berättat rena sanningar på Fuckbook! Här har de ett regelrätt krig mot knarkmaffian som till större delen är från Kina! Kineserna tillverkar något fultjack som är starkare än heroin, men tokbilligt! Min vän, El Cid, berättar med kalla ögon om vad han upplevt! I mina ögon är han en äkta hjälte! I Sverige hade han inte fått behålla jobbet utan ist blivit skickad på omskolning, och gå en dialogkurs hos ABF där en fet,  58-årig afghanknullande batikhäxa försökt lära honom att han inte ska ha nedsättande åsikter om knarkare utan att alla är lika mycket värda!

Har fått förslag om att jag ska köpa hus här, och flytta hit. Har aldrig förr träffat ett folk som är så lik mig som de är! Jag måste bara bli mer social, och lära mig att bli mer artig! Jag är en grottmänniska i jämförelse med dessa underbara människor!

Lägger ut en bild på El Cid och hans underbara familj;

 

Kommentera här: