Facebook och deras vidriga s.k. "värdegrund"...

Facebook skriver ett avtal som alla skriver på utan att bry sig om VAD man skriver under på.
Som användare på FB ger man bort rättigheterna till samtliga bilder man lägger ut så att FB kan sälja bilderna vidare där de sen dyker upp i sammanhang man inte själv varken styr över eller har något att säga till om.
Man ombeds tala om sitt telefonnummer så det ytterst vänliga och säkerhetstänkande FB kan "säkerställa" våra konton. De kräver även att man ska ta ett foto på sitt legitimation för att de ska vara säkra på vem man är;
m.a.o. så lämnar man ut samtliga av sina privata uppgifter till ett företag som varken handhar ens pengar eller är till något annat av värde FÖR OSS utan det är uppgifter DE sen kan sälja vidare till företag som därefter riktar sin reklam direkt till oss. Detta innebär även att FB har en sjuk kontroll på vilka vi är, vad vi köper, vad vi tänker, och var i världen vi befinner oss. Vad får oss människor att utan att tänka lämna ut allt till ett företag som går hand i hand med styrande myndigheter, och som åtar sig att åsiktskontrollera oss efter önskemål från EU? De blockerar (straffar för "fel" åsikt) eller sparkar ut alla som säger ifrån mot makten, men stöder de som sprider hat och rasism i det godas namn - läs PK-pöbeln!
När jag hade facebook så hade vi män problem med att vi fick vänskapsförfrågningar där man erbjöds sex, websex, kolla porr eller chatta med vad som föreställde snygga oftast lättklädda tjejer. Jag blockade dem alla, och anmälde dem till facebook för "konto med pornografiskt innehåll"! Denna möjlighet att anmäla snusket togs bort av facebook! Då ska man fråga sig VARFÖR!!!
Svaret kan ju bara vara att facebook stödjer denna verksamhet på något sätt, antingen genom att sälja foton på tjejer som fått många gillningar, men som lever i andra länder än var denna verksamhet riktar sig - ALLT styrs genom fakta från facebook så DET är ju knappast någon svårighet av lösa. 
På FB får man hata och hota SD och deras väljare, samt kalla oss och de inom partiet för nazister, men man får INTE tycka illa om omskärelser, gruppvåldtäkter (dessutom framförallt på barn), pedofili m.m.m.
Är vi FÅR eller saknar vi helt enkelt en RYGGRAD för att säga ifrån när makten stinker?
 

Kommentera här: