Livsval...

Varje dag så står vi framför massor av olika val. Vid varje enskilt tillfälle så är alternativen mer eller mindre positiva, men jag har noterat att många väljer det mest ofördelaktiga valet framför de val som kunnat leda till färre problem och eventuell lycka. Jag har även noterat att detta är ett större problem hos kvinnor än hos män.

Varje enskilt val påverkar både vår nutid och framtid, och de sämsta valen klibbar fast sig som smuts på våra själar, och med tiden så blir en själar fulla av så mycket skit att de utvecklar diagnoser och depressioner. Givetvis är alltid detta någon annans fel, och i alla fall kan en kvinna ALLTID skylla ifrån sina egna brister på en man. Vad de inte verkar har fattat är att smutsen sitter kvar i själen, och påverkar även framtida val. Det enda de kan göra är att försöka göra tvärtom mot vad de brukar göra – att istället för att endast tänka på sig själva, och egna behov så kan de ju åtminstone försöka att bry sig om andra, och istället försöka göra gott för någon annan än sig själva.

Det fungerar exakt tvärtom för allt gott vi gör andra påverkar också vår själ, och det goda klibbar även det fast sig på våra själar. Fast de valen ger oss styrka ist för ångest så vi slipper ta till alkohol, tabletter, tröstshoppa vid datorn, skära oss i handleder, eller springa runt och hoppa i säng med så många i klarar av i vaket tillstånd!

Många kvinnor förlitar sig på mannens drifter, och sitt eget utseende så därmed finns inga krav på egna meriter. Sen får de ren panik pga att de åldras och tappar vad de hade i tonåren, och blir ännu mer desperata, och deras smuts stinker på långt håll så ingen kan missa hur deras ytliga själar ser ut. De sämsta männen luktar till sig dessa, och spiralen nedåt fortsätter. Sen sitter kvinnorna och gnäller att det inte finns några ”riktiga män” kvar! En riktig man skyr dessa vrak likt pesten vilket de inte verkar fatta!

Vi ser numera även kända vrak i media där de ges outtömligt utrymme p.g.a. andra trasiga kvinnor frossar i deras misär då de känner igen sig (spegling) i dessa. Det dyker upp TV-såpor likt Paradise hotel, Hollywoodfruar, m.m. och våra ungdomar tror sig att förstå vad som krävs för att bli känd/populär. Signalerna media sänder är endast destruktiva, och vi har ju alla slutat att tänka så vad kan gå fel?  Vi matas av intellektuellt kränkande TV-reklam av nätkasinon, och nya sorters juicer ingen har behov av. Vi lämnar inte ens TVn när reklamen fördummar oss utan sitter och stirrar på den fast vi såg den för mindre än 30 minuter sen. Vi ser alltså exakt samma skit ÄNNU EN GÅNG, men har inte ens vett att röra oss från TV-soffan! För TV-programmet (som inte ens är intressant!) försätter ju efter reklampausen!!! Ännu en dag vi fått till skänks när vi föddes, men som vi förslösat bort på att aktivt tömma hjärnan på allt liv!

Har nyligen tillbringat en månad i Kuba igen. Mitt första möte med Havanna häromåret blev en chock på många sätt. Fattigdomen var hemsk, och det finns inte ens varor att tillgå då alla handelshinder effektivt stoppar Kuba från att utvecklas. Innan jag lämnar Sverige så fyller jag min resväska med presenter av alla de slag; förbrukningsvaror, kläder, godis, och på plats så insuper en värld som är så på alla sätt olik den värld jag står ut med i mitt eget hemland. Här slipper jag se själlösa idioter, läsa om gruppvåldtäkter på barn, eller se att en regering som utplånar vad våra förfäder byggt upp för att ge bort allt till en ociviliserad, kvinnoförnedrande pedofilkult (..och svenne röstade FÖR detta!).

Här svälter folk, men skrattar mitt i sitt elände… Vi dansar till usel musik, och ”njuter” av vidriga musikvideos där ”männen” ser ut som homosexuella blattar, och alla kvinnor ser ut som horor. Typ som Paradise hotel, men där någon försöker ”sjunga” genom en dator (voice-over).

Då råvaror är en bristvara så får man gå från restaurant till restaurant för att hitta vettig mat ibland. De saknar kyckling (pollo), vitt ris (arroz blanco), eller mitt öl Crystal (cerveza) ibland i flera dagar…

Jag lever inte i en illusion där jag tror mig vara omtyckt p.g.a. de saker jag tar med mig. När en man förnedrar sig så djupt att han ber om mina skitiga kalsonger då han själv endast äger två par själv så är istället glädjen över att slippa förnedra sig ytterligare en tillfällig frihetskänsla som jag gärna vill bidra till. Att tömma sin resväska och åka hem med 2 flaskor inköpt ”Havanna club” var lika självklart som att planera nästa resa… Vet däremot att mitt yrkeskunnande gjort mig populär. Här finns inga vettiga fotografer alls. Deras kunnande slås obönhörligt ut av en usel gymnasieelev från en medialinje från vårt land. När de såg de bilder jag tagit på några ”när o kära” så blev det  ”väldigt tjatigt”…

Jag ser människor som plockar upp halvt uppätna brödbitar, och fortsätter äta på vad andra har slängt. Jag ser den vilda glädjen i deras blickar när de pratar om ”lotteria”, och där de kan vinna miljoner…  Kubanarna är ett folk som drömmer! De överlever en dag i taget, och ser ingen framtid på lång sikt. ”Förståsigpåare” anser att det är en egoistisk handling att sprida glädje. Givetvis har någon förkrympt själ påstått att givmildhet bottnar i att tillfredsställa sitt eget ego. Själv vill jag hävda att den personen säkert har en TV-själ där allt gott är redan är utraderat! Jag är inte rik men lever i ett överflöd där jag varken behöver allt jag äger eller har någon större glädje i själva ägandet. Att sprida ut vad jag anser vara av mitt överflöd till de som behöver, men utan mellanhänder av giriga svin på typ Röda korset, Rädda barnen m.fl. (de som anser att jag är hård i mitt urval har en MYCKET generös syn på vad en VD bör tjäna i ett företag som utger sig för att hjälpa behövande!!!!!!!) är för mig mer en känsla av ”ordning” att se mina saker komma i händer som har glädje av dem ist för att sakerna samlar damm hemma i mitt hus….  Jag är gammal, ensam, och har inga vettiga släktingar som bör ärva mig! Så egoistiskt? Nej, snarare en vilja att slippa se saker jag sparat på mig genom livet hamna i inskränkta svennars  händer där den enda gemensamma nämnaren är lite DNA…  Allmänna arvsfonden stöder islam så mitt val är mycket enkelt… Lev ditt liv nu, njut, och skänk inte en tanke på folk som inte ens förtjänar en tanke!

Kommentera här: