2016 - ett år att glömma...

Idag så får dementa äta filmjölk till julafton, men lyxmigranterna får gratis körkort, fri läkarvård och går före i köer folk betalat massor för att stå i samt stått i dem i åratal.
Vi har haft en som kallats för "Nationella samordnaren mot våldsbejakande extremism" men som knullade runt och gav falska intyg till sina toyboys. Hon är idag ersatt av en tant som doktorerat i JULMUST!
Vi har flera sexuella övergrepp samt våldtäkter PER DAG i vårt land, men gärningsmännen blir inte ivägskickade till sina hemländer för att DE VILL INTE HA TILLBAKA DOM!!!
Vi har en utrikesminister som är så BRUN att hon är portad i Israel, men hennes blåsta polare som leker statsminister ger intervjuer om SDs förflutna! De som är pålästa vet att socialdemokraterna ständigt delat säng med nazisterna!
Svenska kyrkan tar bort kors så att MUSLIMER ska känna sig VÄLKOMNA!
Min enda önskan för 2017 är att det tillträder INTELLIGENTA människor på offentliga poster och inom MEDIA! Tror min önskan är naiv och orealistisk, men hoppas kunna lämna mitt land jag föddes i inom en vettig framtid...
Jag drar ett bloss till på min cubanare, och gömmer mig i skuggan med riktiga vänner...
Gott 2017 på Er!