Vänstern...

Ärrad av motorcykelolyckan men sårskorporna börjar ramla av så även om jag bara blir fulare med åren så blir min hud alltmer ett bevis på att jag inte bara sitter stilla vid datorn.
Igår tog jag det dock ganska lugnt av olika skäl. Hamnade till slut på FB där jag följde en diskussionstråd mellan olika politiska läger. Det var mycket spännande till en början, men slutligen så spårade allt ur och då inte vänstertrollen klarar av fakta så blev det förolämpningar och hot!
Det är nu allmänt känt att SD mottar ekonomiskt stöd av Israel. För de som inte vet vad Israel är kan jag tala om att det är DÄR Judarna har sin hemvist, den enda demokratin i MENA-länderna och där allt skulle fungera mycket bättre om inte muslimerna skickade självmordsbombare.
I tråden ansåg några att SD stod för nazism, men då SD-anhängare lyfte fram att SD faktiskt STÖDS av judarna och att ALLT med nazistsympatier har rensats bort sen de tidiga åren då sjuka människor drogs till det parti som ville BEGRÄNSA INVANDRINGEN (DET skulle vara rasistiskt)! Idag är SD sossarnas motsats då sossarna stöder Palestina, skickar ekonomiskt bistånd till dessa och bråkar med Israel. Wallström har gång på gång visat sin åsikt om Israel och judar och sossarnas politik har BARA gynnat muslimernas intressen då de  tvingar judar att fly från sina hem i storstäderna där de numera är lovligt byte för alla terroriserande muslimer d.v.s. de flesta!
Vi har nyligen t.o.m. haft en julvärd på SVT som hävdat att "EN DROPPE ARAB-BLOD ÄR MERA VÄRT ÄN 1000 JUDAR"!
Sverige har blivit FÖR sjukt!
Vidare så skrev många att SDs politik driver deras anhängare till våld och mordbränder och hävdade att asylboenden brann tack vare detta. Återigen så har MÅNGA faktiskt gripits för dessa bränder, men i SAMTLIGA fall rör det sig om ohyra!
Med detta vill jag förtydliga att jag inte är rasist, MEN att jag INTE anser att de som kommer hit till Sverige idag för att KRÄVA lyx, våldta, misshandla, vandalisera, bedriva stöldturné m.m.m. ska KUNNA tituleras som flyktingar! Har skrivit det massor av gånger och får medhåll av FN som skriver att antalet flyktingar endast består av 4 - 5 % av alla som väller in! Så jag är ingen hycklare som verbalt vill försköna kriminell ohyra och få folk att tro att vi har ett ansvar att ta hand om dessa! Låt den lögnaktiga snuskpressen sköta sånt!
När vänstertroll fick fakta serverat att de som bränner ner asylboenden kommer från Afghanistan, Somalia, m.m. så blev tonen genast råare, och både okvädningsord samt hot förekom. Läst att SD är de med högst akademisk utbildning av samtliga partier som sitter i riksdagen. Även läst medias försök till smutskastning av SDs genomsnittsväljare där de beskrivs som "medelålders lågutbildade vita män", men ser alltmer att detta är propaganda då alltfler akademiker visar sin politiska ståndpunkt. Media har dock mig veterligt aldrig gått ut med en undersökning av kommunisternas genomsnittsutbildning. Dock är det väl numera allmänt vedertaget att de kommer till korta i alla diskussioner och ist tar till hot, våld och vandaliserar i sin strävan att tro sig vara "goda"... De kallar sig även "antirasister", men har inga problem med att misshandla invandrare om de har SD-sympatier! Så ALLT handlar bara om att försöka få makt med våld som påtryckningsmedel och det har bevisligen fungerat då SL vägrade ha SD som reklamkund då SD upplyste om att "Sjuk-klövern" bedrev politik som skyddade EU-migranterans kriminalitet! FAKTA är numera inget någon gillar! Undrar bara stilla om man är blåst eller blir hjärntvättad om man han socialistiska värderingar för bevisligen har ju socialism aldrig fungerat!