En frisk fläkt i ett hav av skit...

En av mina bästa tjejkompisar har haft ett minst sagt brokigt förflutet. Hennes far var missbrukare och hon drogs till samhällets absoluta bottenskikt när det gällde killar för att hon kände tillhörighet med misären. Istället för att vända den ryggen och gå vidare med ett nytt liv så vältrade hon sig i ångest och var en levande blödande martyr.
Hennes hjärna var redan för flera år sen mycket speciell och det var både plågsamt att höra hennes alla livsval liksom hennes funderingar. Att en smart tjej kan fastna i ett "tänk" där hon vet att hon är på väg att gå under men väljer att fortsätta till botten ändå.
Nu verkar ju kvinnans rätta natur att välja bort snälla killar och istället leta upp dem som kan förnedra dem eller vara opålitliga i största allmänhet, men tillskriver dessa själsliga trashankar av det "manliga" släktet egenskaper som bara finns i kvinnans fantasi. Verkligheten är att dessa kräver en manual till toapapperet, men deras brist på mänskliga känslor gör dem intressanta för många kvinnor eftersom de får kämpa för att försöka krama ur en ärlig kärleksförklaring. Ju mindre kvinnorna får - ju mer sliter de i den hopplösa kampen att göra dessa sluskar till riktiga män. Sen lider de................. OJ, vad de lider och tycker synd om sig själva!
Min vän däremot valde en annorlunda väg...
Hon träffade en av de snällaste killar jag träffat!
En sån där genomsnäll kille som man bara inte kan låta bli att tycka om!
Sen slutade hon röka!
Om jag ber någon att ta en hammare och slå sönder sin vänstra hand så borde en intelligent människa säga; NEJ!
Om en intelligent människa som i dagens samhälle vet vad en cigarett gör med kroppen ändå röker - är då denna människa intelligent??? Att det sen är dyrt och följden är svåra sjukdomar bör ju få vem som helst att inte ens börja???
Idag väntar de barn!
Den kärlek de redan idag öser över varandra gör att deras hem kommer ta emot detta barn med något som varken jag eller många av mina vänner fått uppleva. Ett hem med två kärleksfulla föräldrar!
Detta är idag sällsynt men mina vänner ger MIG hopp om att livet kan ge full pott oavsett hur det än ser ut för stunden....

Kommentera här: