NÄR ska våra skolor lära våra barn vad kommunism står för?

Skolorna är fulla med kommunistreklam, och lärare med kommuniståsikter! De ljuger elever fulla av lögner om SD och tror sig vara "goda"!
VARFÖR kan vi inte lära ut vad kommunism VERKLIGEN gjort här i världen? Att glorifiera islam och kommunism, och försöka hitta andra att peka finger åt tar bort all fokus på vilka problem vi verkligen har i vårt samhälle. Att hota, vandalisera, döda för att få igenom sina åsikter är fascism - vilket är exakt vad Vs svans sysslar med, men de får arbeta ostört av vår USLA regering! VARFÖR visar inte regeringen att de inte tillåter kommunisternas vandalisering m.m.? Jo, för att V slåss mot sossarnas fiende nr 1 (SD) så då tillåts anarki...
Avdankade B-kändisar dammas av, mutas för att göra fejkade listor mot SD, skriva anti-SD-inlägg på sina FB-konton, twittrar, instagram-konton m.m. Kändisar säger stolta att de är kommunister, men är de då bara blåsta eller vet de INGET om kommunismens historia? Båda islam och kommunism har dödat betydligt mer än nazzarna lyckades med så varför pratas det inte om detta?
 
 

Kommentera här: