Fuckbook!

En vän till mig som har ett Facebook-konto skrev om ett av Sveriges JÄTTEPROBLEM! Det fick han inte göra enligt FB då sanningen är "hatisk"! Hatet kokar i folk idag då locket läggs på för de som protesterar mot vansinnet. Ju mer man vet och läser - ju sjukare framstår det politiska hatet MOT SVERIGE, och dess urinvånare! VARFÖR ska folk inte få diskutera det som f.n. är något vi MÅSTE lösa för att inte förgås? Att afghaner är överrepresenterade i våldtäktsanmälningar, och grövre brott, MEN att DE ska få stanna kvar FAST DE SAKNAR ASYLSKÄL!!!
När svenska pensionärer svälter och inte har råd med sina mediciner så ska en sjuk summa läggas på utländskt folk som ska skämmas bort för att sossarna vill ha det så?
Sen står den vidriga s.k. statsministern och säger till Jimmie att han ska googla på HUMANISM! NÄR är kriminella värda mer än de som jobbat upp detta landet? TUFF fråga i dagens Sverige då stanken av sossar och PK-snusk ligger som en våt matta över vårt land! Sen undrar sossarna VARFÖR allt fler lämnar deras sjuka s.k. politik för att ist anse att SD är deras ENDA alternativ! Ingen hjärntrust precis... Här kommer Ulf Görans inlägg i FB som resulterade i att han blockades på 30 dagar;
 
De finns de som tror att SANNINGEN försvinner bara man tystar ner den, förbjuder den, och förtalar den! Det är DÄRFÖR vi har alla de problem vi har idag!
 
 

Kommentera här: