Fjanten Röfven blir arg!

När man TOTALT förlorat fokus i sin lilla fantasivärld kan det bli så här fel;
 
Hans släkt eller;
 
 
 
Riksdagens brunaste låter som ett EKO på Röfven;
 
 
Att vi idag har importerat ca EN MILJON muslimer varav en otroligt stor del ALDRIG KOMMER BLI EN DEL AV VÅRT DEMOKRATISKA SAMHÄLLE ställer hon mot 163 förrvirrade pojkar/gubbar från Dalarna! VAD har dessa s.k. nazister gjort mot Sverige??? INGET! Vad gör muslimerna VARJE DAG??? Sen har hon mage att stå och spy ut sitt falska sjuka mantra... NOLL utbildning - endast fikapolare med andra sossar, och tillsammans vill de rikta uppmärksamheten åt ett håll som är långt från sossarnas sjuka s.k. invandringspolitik!
 
Tokan Annie är lika galen hon! Hon ägnade en stor del av sitt tal om branden i synagogan där 3 blev gripna för dådet, och nu har även rättegången hållts så vad säger hon? Hon var SÅ arg då hon hävdade att det är svenska nazister som utförde dådet med molotovcocktails! NEJ Annie! De var INTE svenska, och de var INTE nazister utan muslimer IGEN!
Dåligt påläst, ointelligent, och har talsvårigheter! Vilken merit har fört henne så här långt i hennes karriär??? 
 
 
Tror personligen att vi har BETYDLIGT fler extrama muslimer i vårt land än ynka 2000 st, och att det är färre s.k. "nazister" än 200 st, men detta är vad jag fått fram....

Kommentera här: