EU...

Snott av Kenth;


Hör DU till de lobotomerat naiva stolpskott som gick på mytpropagandan om att vi har EU att tacka för hjälpen med bränderna??? Well tänk igen och dra en NY kölapp!!!

Jaha ja så nu dras då alltså ”EU-hjälpen” in, huh? Politiker och andra EU-fanatiker har den senaste veckan gjort allt för att ge all kredit till EU för den hjälp vi ”fått” från EU, men nu helt plötsligt så åkte då Sverige ut från priolistan och det är då just EU-hjälpen som dras in och flyttas till viktigare länder så som till Grekland. Ja de ÄR viktigare för median förmögenheten bland befolkningen DÄR är nästan dubbelt vad den är i Sverige idag.

Per capita så betalar Sverige överlägset mest av alla EU-länder i EU-avgift, redan FÖRE den nu förestående höjningen med minst 40%, vi är även det EU-land som får tillbaks MINST och som dessutom har lägst värde och står längst ner i EU-hierarkin. Vi är med andra ord EU’s största mjölkko, eftersom vår befolkning är så jävla dum så vi låter oss gå med på det.

Det ljugs oss rätt upp i ansiktet att EU är så himla bra för vår ekonomi och att vi inte skulle klara oss utan EU... Bullshit!!! För det första så är våra största exportländer idag utanför EU, bl.a. USA, UK och Norge, dessutom så har vi ett handelsunderskott mot EU på över 220 MILJARDER per år = vi IMPORTERAR för så mycket pengar MER från EU-länderna än vad vi exporterar dit = en brakförlust.
Bara vår jordbruksproduktion där vi förut INNAN EU var självförsörjande på vår livsmedelsproduktion har nu övergått till att vi nu istället IMPORTERAR 60-70% från övriga EU-länder.

Och NU då när vi sitter i skiten rejält och hela landet bokstavligt står i lågor så dras då alltså hjälpen vi har ”fått” tillbaks, vill vara tydlig med att NEJ vi har INTE fått den utan kommer att tvingas betala fullt pris för den lilla hjälp vi har fått. Vi är nu dessutom hänvisade till att söka vidare hjälp UTANFÖR EU, bl.a. från NATO och från regeringens kompisar i islamistiska terroristländer.

Så NEJ det är INTE lönsamt att dela på nödresurser med andra länder för när det väl händer som NU så tvingas man då att dra kölapp för den eventuella hjälp man mycket dyrt kan kortsiktigt få.
Så NEJ faktum är att som ordspråket säger: själv är bäste dräng och det mest lönsamma är att se till så att man har resurserna själv.

Hade vi istället varit en helt självständig nation så hade vi istället för att mata EU med 250 MILJARER om året, kunnat investerat de pengarna i vår egen välfärd och krisberedskap.

Jag är av den bestämda åsikten att Trump hade helt rätt i att införa handelstullar på alla produkter och naturtillgångar som kan och bör produceras inhemskt, så som t.ex. våra livsmedelsproduktion.
På det sättet så skapar man en skyddsbuffert för landets egna företag och befolkningens behov, framförallt vid kriser som nu, då hela landet står i lågor och vår jordbruksproduktion är på knä.

Vi kommer dock alltid att behöva importera produkter som vi själva inte kan producera här, det är ju inte direkt klimat för t.ex. kaffe, banan och kiwi-odlingar i vårt land eller hur? Grejen är dock att det vi MÅSTE importera eftersom vi inte kan producera det här, det med få undantag produceras inte i EU heller utan det måste tas utifrån i alla fall.

Därmed så ÄR det bättre att vara en helt självständig nation som själva kan bestämma vilka länder som vi har ett behov av utbyte med UTAN att ha någon alkoholiserad stolle i EU toppen att förlita sig till att denne skall rulla ut någon röd-matta åt oss samtidigt som denne dikterar vad vi får och inte får göra.

När man själv har varit sådan som aldrig kunnat säga NEJ utan alltid hjälpt allt och alla (med sånt som de f_n borde klara av själva) och när man själv sedan hamnat i kris och behövt hjälp så ”POFF” då är alla borta och ingen hjälp finns att få, då är det lätt att personligen identifiera sig med Sveriges vansinnes politik och inse att NÄÄÄE det ÄR f_n bäst att se till så att man har alla hjälpande resurser själv, för att förlita sig på andra det går tusan INTE utan det slutar då bara med att man blir blåst.
Så så förbannat jävla enkelt ÄR det.

Har länge undrat.. NÄR skall folk lära sig att tänka själv och inte gå på politikernas uppenbart avsiktligt utstuderade lögner?

Jag har varit emot EG/EU från start av väl grundade orsaker som på punkt efter punkt har besannats, så detta med att vi nu lämnas åt vårt eget öde av EU är inget som direkt förvånar mig utan jag bara väntade på att det skulle ske. Så detta ger då bara ytterligare bevis för ännu en orsak att lämna EU asap.

Så jag säger bara #SWEXIT fortast möjligt och DET är en åsikt jag aldrig någonsin kommer få anledning att ändra på var så säkra.

.
/ Kenth A Sjölin

Kommentera här: