En som fått nog...

Snodd text;
 
Jag tänker inte integrera mig i ett samhälle som importerar folk med en kultur som är väsensskild från vår, och där målet är ett folkutbyte.
Jag är fly förbannad över pengaregnet över ett importerat folk som vi inte har något gemensamt med, men som behandlas som kungar fast de lever efter helt andra normer än de vi strävat efter i åratal och lyckats uppnå, och jag är så less på svindleriet med de ensamkommande "barnen" som kostar oss miljarder och som pågår i en aldrig sinande ström.

Identitetsbedrägerier där de hämtar ut bidrag i flera olika namn, och HELT utan kontroll, och som fyller deras konton med våra skattepengar, vi - ett folk som befinner sig i ett varaktigt självmordsförsök och som är alltmer beroende av psykofarmaka.

Förväntningarna att allt skall serveras på guldfat av ett kuvat folk som förslavas mer och mer. 

De tar kommandot med hjälp av hjärnsläppta journalister, politikertyranner och rabiata vänsterproselyter som stöder dem att vinna mark.

Snart vigs varenda krona till "The gold collectors" med skattehöjningar som gräver hål och utarmar allt vårt egna.

Sverige har blivit ett lyckorike för kriminella och anarkister. Väl implementerat av högsta myndighetspersoner inom polis och rättsväsende.

Jag är kräkfärdig bara av att bevittna eländet.

Jag skiter fullständigt i om moskéer brinner eller NMR går parad på gatorna. Det rör mig inte i ryggen. De verkliga problemen sitter i riksdagen.

Kommentera här: