Vill vi gå tillbaka till 1400-talet? VARFÖR?


En som fått nog...

Snodd text;
 
Jag tänker inte integrera mig i ett samhälle som importerar folk med en kultur som är väsensskild från vår, och där målet är ett folkutbyte.
Jag är fly förbannad över pengaregnet över ett importerat folk som vi inte har något gemensamt med, men som behandlas som kungar fast de lever efter helt andra normer än de vi strävat efter i åratal och lyckats uppnå, och jag är så less på svindleriet med de ensamkommande "barnen" som kostar oss miljarder och som pågår i en aldrig sinande ström.

Identitetsbedrägerier där de hämtar ut bidrag i flera olika namn, och HELT utan kontroll, och som fyller deras konton med våra skattepengar, vi - ett folk som befinner sig i ett varaktigt självmordsförsök och som är alltmer beroende av psykofarmaka.

Förväntningarna att allt skall serveras på guldfat av ett kuvat folk som förslavas mer och mer. 

De tar kommandot med hjälp av hjärnsläppta journalister, politikertyranner och rabiata vänsterproselyter som stöder dem att vinna mark.

Snart vigs varenda krona till "The gold collectors" med skattehöjningar som gräver hål och utarmar allt vårt egna.

Sverige har blivit ett lyckorike för kriminella och anarkister. Väl implementerat av högsta myndighetspersoner inom polis och rättsväsende.

Jag är kräkfärdig bara av att bevittna eländet.

Jag skiter fullständigt i om moskéer brinner eller NMR går parad på gatorna. Det rör mig inte i ryggen. De verkliga problemen sitter i riksdagen.

Två år i frihet!

För två år sen idag så slog jag ett rekord i att gråta!
2015 var året då jag grät t.o.m. två gånger...
Första gången när det stod klart att vårt barn var dött i min hustrus mage. Det var vårt första missfall!
Några månader senare så var missfall nummer två ett faktum, och min frus humör gjorde det omöjligt att vara hemma. Jag flydde så mycket jag kunde, men saknade henne iaf när jag var borta. När jag väl kom hem så var hon kärleksfull i flera minuter, men sen började bråken igen...
För två år sen på dagen så urartade det då hon krossade mitt nylagda köksgolv med ett glas, hällde drygt en liter mjölk över hela köket, och flög på mig bakifrån så jag slog mitt huvud i hennes skrivbord!
Någonstans mellan krossandet av golvet och mjölken gav jag upp vårt förhållande, och mina tårar slutade inte rinna. Har aldrig gråtit så mycket i mitt liv! Var närapå svimfärdig...
Nu var svartsjuka, hot, våld, utpressning, lögner, snusk, borta ur mitt liv så varför grät jag?
Svaret är att jag aldrig älskat någon så mycket i mitt liv trots alla hennes diagnoser!
Nu får jag sova på nätterna när jag ska upp några timmar senare, har blivit lugn och min mage har inte längre besvär, mitt hus är inte längre en förvaringsplats för skräp, har aldrig haft mer pengar då jag slipper försörja någon som sket i VEM som försörjde henne bara hon hade mat för dagen, mina saker "råkar" inte längre gå sönder, jag har inte längre en känsla av att jag ska bli dödad i ett av hennes utbrott (eller få veta att hon tänker stoppa in en penna i mina ögon/klippa av mina tår med en sekatör när jag sover, eller elda upp mitt hus osv osv osv)...
Hoppas för allas skull att hon finner frid i sin själ - själv har jag fått tillbaka min frid...
Tack Gud för en andra chans i livet!
 
 
 
 
 
https://www.youtube.com/watch?v=zeT_nYtjgTQ
 

MEJOR ANDAR SOLO QUE MAL ACOMPAÑARDO.... 


Skämtet Röfven och Nordkorea!

Ett skämt till statsminister som inte ens kan få bukt med att vi i Sverige har "folk" som kastar sten på ambulans och brandkår, men Röfven ska "hjälpa" Donald Trump att lösa Nordkorea-konflikten!
De sista åren har jag börjat skämmas för att jag är svensk, och det beror på att 87 % har röstat på rena rama idioter!


Världens flataste folk - svennar!

 
...och kalla dem för helvete inte för "flyktingar" för det begreppet är skapat av äldre batik-kärringar för att de ska få sällskap i sina sängar då resorna till Gambia kostar!

Kommunism! Ingen moral - bara lögnpropaganda, hot och våld!

VÄRRE än nazisterna, och äcklet står och fånler! Det ENDA som är vidrigare är islam, och kommunisterna stödjer det som sker i hela världen just nu.... Vad är det för folk som röstar på detta? Hur FAN kan vi ha såna i vårt land?


Hobbiten och sagan om Rasisten!


Sosseskatter...

Solenergiskatt, cykelskatt, skogsskatt, kilometerskatt, osv osv osv... Det räcker alltså inte att låna MILJARDER av Saudiarabien som sätter upp villkor som Ni ALLA har sett i vårt samhälle utan sossenazisterna beskattar oss ytterligare, och GÄRNA skatter de ist borde stödja ekonomiskt! Sosse-sopor!!!
GISSA vilka som får pengarna!
Ledtråd; Det börjar på "M" och slutar på "uslimer", men DET HAR INGET MED ISLAM ATT GÖRA!
Fråga; De som säljer sina kroppar kallas horor, men vad kallas de som säljer sitt eget land?
Svar; Socialdemokrater!
Ett exempel på vart våra pengar INTE tar vägen; 
 
 

Veckans IDIOT!

Om man kör en tysk bil - är man nazist då?
 
Såna här kommunist-DÅRAR är en fara för samhället! Förknippa en nyfött oskuldsfullt barn, och kungafamiljen med nazism för att barnet inte döptes till Ahmed! FY FAN vilket slemmigt PK-kräk!
Dessa dårar hittar nazism i gårdagens limpa om de bara letar några minuter...
Kan vi inte döpa dessa idioters diagnos till Arnstadspsykos? Det verkar passande anser jag...

Vi har en statsminister som hatar demokrati!

Social-"demokraterna" skickar alltså våra skattepengar ner till Palestina/Hamas/Hamza som vill utrota judar! Vår s.k. statsminister kramar och pussar, och bjuder in framförallt muslimska diktatorer, men när en Norsk politiker kommer hit för att besöka Sverige så är sossenazisterna eniga om att de INTE vill träffa henne pga "fel värdegrund"!
Den självutnämnde "experten" Arnstad flippar som vanligt om "rasistiska Breivik-partier"!
SÅ man kan sammanfatta att hela världen är rasistisk om den skriver hur Sverige mår f.n. för de lär ALDRIG skriva något som sammanstämmer med sossenazisternas snea bild på vårt land och samhälle!
 

RSS 2.0