Skämtet Röfven och Nordkorea!

Ett skämt till statsminister som inte ens kan få bukt med att vi i Sverige har "folk" som kastar sten på ambulans och brandkår, men Röfven ska "hjälpa" Donald Trump att lösa Nordkorea-konflikten!
De sista åren har jag börjat skämmas för att jag är svensk, och det beror på att 87 % har röstat på rena rama idioter!


Världens flataste folk - svennar!

 
...och kalla dem för helvete inte för "flyktingar" för det begreppet är skapat av äldre batik-kärringar för att de ska få sällskap i sina sängar då resorna till Gambia kostar!

Kommunism! Ingen moral - bara lögnpropaganda, hot och våld!

VÄRRE än nazisterna, och äcklet står och fånler! Det ENDA som är vidrigare är islam, och kommunisterna stödjer det som sker i hela världen just nu.... Vad är det för folk som röstar på detta? Hur FAN kan vi ha såna i vårt land?


Hobbiten och sagan om Rasisten!


Sosseskatter...

Solenergiskatt, cykelskatt, skogsskatt, kilometerskatt, osv osv osv... Det räcker alltså inte att låna MILJARDER av Saudiarabien som sätter upp villkor som Ni ALLA har sett i vårt samhälle utan sossenazisterna beskattar oss ytterligare, och GÄRNA skatter de ist borde stödja ekonomiskt! Sosse-sopor!!!
GISSA vilka som får pengarna!
Ledtråd; Det börjar på "M" och slutar på "uslimer", men DET HAR INGET MED ISLAM ATT GÖRA!
Fråga; De som säljer sina kroppar kallas horor, men vad kallas de som säljer sitt eget land?
Svar; Socialdemokrater!
Ett exempel på vart våra pengar INTE tar vägen; 
 
 

Veckans IDIOT!

Om man kör en tysk bil - är man nazist då?
 
Såna här kommunist-DÅRAR är en fara för samhället! Förknippa en nyfött oskuldsfullt barn, och kungafamiljen med nazism för att barnet inte döptes till Ahmed! FY FAN vilket slemmigt PK-kräk!
Dessa dårar hittar nazism i gårdagens limpa om de bara letar några minuter...
Kan vi inte döpa dessa idioters diagnos till Arnstadspsykos? Det verkar passande anser jag...

Vi har en statsminister som hatar demokrati!

Social-"demokraterna" skickar alltså våra skattepengar ner till Palestina/Hamas/Hamza som vill utrota judar! Vår s.k. statsminister kramar och pussar, och bjuder in framförallt muslimska diktatorer, men när en Norsk politiker kommer hit för att besöka Sverige så är sossenazisterna eniga om att de INTE vill träffa henne pga "fel värdegrund"!
Den självutnämnde "experten" Arnstad flippar som vanligt om "rasistiska Breivik-partier"!
SÅ man kan sammanfatta att hela världen är rasistisk om den skriver hur Sverige mår f.n. för de lär ALDRIG skriva något som sammanstämmer med sossenazisternas snea bild på vårt land och samhälle!

RSS 2.0