Hata barn!

Sverige censurerar Pippi Långstrump (som vi tittat på/läst sen 60-talet), Alfons Åberg (som vi läst sen 70-talet), och Bert (90-talet), men godkänner barnäktenskap - ALLT för att behaga muslimerna6...
Polisen lägger anmälningar om våldtagna barn på hög eller avskriver dom, men JÄVLAR om du tjuvfiskar eller kör moped utan hjälm! VILKA står för så gott som ALLA barnvåldtäkter?
Har någon hört talas om vilka som är viktiga för vår framtid? INTE FAN ÄR DET MUSLIMERNA!
Det är lättare att uppfostra ett starkt barn än att bota en sjuk vuxen...
 
 
Det senaste i att hata våra barn är de kommuner som tar bort skolfotografering, och det redan från förskolorna... Hört olika argument bl.a. att det skulle bero på köptrycket, och att det finns fattiga familjer som inte har råd!!!
Kollade med det bästa skolfotoföretaget JAG hört talas om, och de tar 11:- för det billigaste porträttet! Skippa det farliga chipsen en helg så har de råd med ett större och dyrare porträtt! Ett minne för livet ist för fetma runt midjan!
Det vidriga är att kommunalpolitikerna hävdar att de stöder fattiga familjer, men så sitter de på samma möte och bestämmer att sophämtningen skall höjas med några TUSENLAPPAR PER ÅR!
 

Kommentera här: