Stadsmissionens chef gillar snusk och kvinnoförnedring, och vägrar ta emot pengar till behövande!

Jag skrev direkt till Stadsmissionen om deras s.k. "värdegrund"! Stadsmissionen stöder alltså riktig rasism, gruppvåldtäkter, kvinnoförnedring, misshandel och förföljelse av homosexuella och judar, sexuella övergrepp på barn och djur, barnäktenskap, omskärelse, för DETTA är något som Sjuk-klövern INTE slåss emot! SD är det enda partiet som fått nog, och DET förknippas av de totalt hjärndöda som "rasism"!
Malena Ernman, kvinnan som gett ordet idiot ett ansikte, hyllar Stadsmissionens beslut att låta fattigpensionärer svälta, men hade det varit EN av hennes gunstlingar som bytt land för att här får man allt gratis UTAN KOLL så hade det tagit hus i helvetet! För tänk om den stackars pedofildyrkaren (läs "flykting" om du fortfarande tror på tomten!) inte fått en ny I-Pad eller nått - SÅ MER RASIST ÄN DEN HYCKLANDE SKATAN FINNS KNAPPT! Tror inte ens att hon fattar att hon ÄR en rasist - bara hon får uppmärksamhet! Oavsett så är Marikas beslut en MYCKET stor anledning till att för alltid undvika Stadsmissionen!

Värt att tillägga är att VDn Marika Markovitz har en månadslön på 71000:- men har alltså mage att låta fattigpensionärer svälta för att hon antingen är kommunist eller bara felprogrammerad av den propaganda som MEDIA spytt ut. 
Läste även nyss att Stadsmissionen ratar SDs pengar p g a deras värdegrund, men från Al-Azhar stiftelsen som delar upp pojkar och flickor i skolbussen går däremot bra! Vad är DET för en jävla skev värdegrund Stadsmissionen har egentligen?
https://nyheteridag.se/stadsmissionen-tog-emot-pengar-fran-al-azhar-stiftelsen/
 
 

Kommentera här: