Allas lika värde?

Vi har idag en BRUN regering som skickar pengar till Palestina/Hamas/Hamza för att utrota judar. De skänker även miljoner till Nordkorea. Wallström är "persona nongrata" i Israel, men sossesvinen skriker på SD om att DE är rasister/fascister/nazister osv - HELT SJUKT!
Syltryggarna i riksdagen tillåter dock att kommunister och annat löst patrask vandaliserar, misshandlar, hotar, uppför personregister baserat på åsikter - ALLT DETTA trots att lagen förbjuder detta....
Så vad har vi för pack i riksdagen egentligen? Ser INGEN skillnad på deras metoder och hur nazisterna startade sitt;
 
 

Kommentarer:

1 Anonym:

Du borde se ditt eget skit och sluta projicera.
Ta och analysera dig själv istället, det är där förändringen startar.

Svar: När anonyma människor skriver av sitt hat eller sina personliga åsikter är de lika intressanta som folk som pruttar på T-banan! Man känner skiten, men den har inget att tillföra! Sätter ut den här kommentaren mest som ett avskräckande exempel på folk som FORTFARANDE lever i förnekelse. De ser upp till smällfeta LO-pampar som spyr ut lögner om SD, rasism, och visar sin oförmåga till att kunna läsa en budget och få ihop den matematiskt, men vår s.k. "finansminister" har ju exakt samma problem! Idag har vi ett säkerhetsläckage som är Sveriges genom tiderna allvarligaste, och den får Stig Berglings s.k. "spioneri" att framstå som ett "hyss"! Vad står på socialistblaskorna Aftonblaskans, Muslimpressens rubriker, osv - INTE ETT DUGG! Men de tog upp något flum av Ernst Hersenopfel (eller var hen heter?), och något om vädret på deras 1a sidor! Vi har en regering som vill förbjuda folk att kritisera dem, att LAGSTADGA oss till tystnad så att endast DERAS EGNA LÖGNER ska få fler att tycka som "Anonym" ovan! Att inte ta reda på hur allt ligger till genom att gå igenom alla fakta man kommer över är endast ett bevis på ren slöhet idag! FAKTA finns på internet! Söker man endast EN källa så är vi idag tryggare än någonsin, vår ekonomi blomstrar, och alla lever på små rosa moln och sjunger "We shall overcome"! Dessa mentala zombisar blir tack o lov allt färre, men "Anonym" VILL visa sin förnekelse och doften av näthat genomsyrar deras kommentarer som alla faktaresistenta idag. De är smittade av en fascism som de tror är GOD, och de tar inte till sig fakta genom att ifrågasätta utan sväljer den ena partens snusk med ett vansinnesleende på sina läppar. Framtiden kommer dock vara jobbig för alla dessa när verkligheten hinner ikapp dem... Skönt att det finns psykofarmaka som dövar ångesten när de vaknar! Det vi andra varnat för i flera år har iaf hunnit ikapp vår inkompetenta regering så idag har de börjat anamma SDs förslag som DÅ var rasistiska, men som idag läggs fram för att bekämpa olika påhittade orosmoment!
Lennart Sjoberg

Kommentera här: