Sjuk-klöverns Sverige!

I Sverige är det straffbart för en vuxen man att köpa sex av en vuxen kvinna, men det är tillåtet för en gammal gubbe att gifta sig med ett barn och våldta det.
Det går även bra att lura iväg flickan till Afrika och könsstympa det då detta görs hela tiden utan straff!
I Skåne ska de spendera ytterligare några miljoner på att korta ner köerna på att omskära pojkar. Varför är DEN kön viktigare än RIKTIGA vårdköer? Är det fortfarande någon idiot som INTE tror på att Sverige håller på att islamiseras, och detta med raketfart???

Sopor!

ÖSK tömmer mitt sopkärl var 14e dag. Skönt att bli av med sina sopor! VEM FAN HAR KONTRAKT PÅ ATT TÖMMA RIKSDAGEN FRÅN DERAS SOPOR? Stanken har blivit vidrig!
 
Att en av de skyldiga sen får ett straff på 70 dagsböter för att ha äventyrat Sveriges säkerhet (Stig Bergling fick LITE mer!), och sen ska behålla sin sjukt högt satta lön är bortom allt sunt förnuft, och visar bara den brist på moral sossenazisterna har!
 
 

Allas lika värde?

Vi har idag en BRUN regering som skickar pengar till Palestina/Hamas/Hamza för att utrota judar. De skänker även miljoner till Nordkorea. Wallström är "persona nongrata" i Israel, men sossesvinen skriker på SD om att DE är rasister/fascister/nazister osv - HELT SJUKT!
Syltryggarna i riksdagen tillåter dock att kommunister och annat löst patrask vandaliserar, misshandlar, hotar, uppför personregister baserat på åsikter - ALLT DETTA trots att lagen förbjuder detta....
Så vad har vi för pack i riksdagen egentligen? Ser INGEN skillnad på deras metoder och hur nazisterna startade sitt;