Nobelmiddagen...

På Nobelmiddagen bjöds på kaffe;

En fullfjädrad IDIOT!

Tre stycken nyanlända araber slänger molotovcocktails på en synagoga efter att Stefan Röfvens röstboskap innan skanderat att de ska döda alla judar, och DETTA är vad fanskapet kläcker ur sig;

 
 
Han och hans förbannade korrupta kollegor har själva skapat ett rent kaos i vårt land, men likt förbannat vill den ryggradslösa fan skylla på de som inte har NÅGOT med hans muslimer att göra! Med SD hade vi INTE haft alla de problem vi har idag och långt in i framtiden! 

Stöds av 87 % av Sveriges befolkning...

Sverige är nog det enda landet i världen där Du kan få barnbidrag för Din fru;
 
...och gillar Du inte detta så är Du nazist/rasist/fascist eller bara bitter/sjuk i Din själ! 
 

Metoo och rättsröte-Sverige!

Utan rättegång så "döms" idag hundratals män för tafsningar de påståtts utfört för ca ett decennium sen - MED rättegång så frias utländska "män/barn" från gruppvåldtäkter och rå misshandel!
Detta sker i dagens sosse-Sverige och stöds av de som kallar sig "feminister"!
 
 

POLISEN GÅR UT OCH MED VARNING TILL ALLA MÄN


Polisen går nu ut med en varning till alla män som frekvent besöker nattklubbar eller krogar att vara vaksamma när de blir bjudna på drinkar av kvinnor. Kvinnor använder nämligen en "date rape" - drog kallad "öl" för att kunna slå till mot intet ont anande män. Denna drog kommer i flytande form och finns tillgänglig nästan överallt.
"Öl" används av kvinnor för att enklare övertala hjälplösa manliga offer att följa med dem hem. Kvinnor behöver bara övertala en man att konsumera ett antal av dessa "öl" och sedan fråga honom om han vill följa med hem för lite oskyldig sex, en enkel teknik som lämnar de flesta män oförmögna att tacka nej.
Efter ett flertal "öl", kan män till och med komma att ha sex med oattraktiva kvinnor (googla på batikhäxor).
Effekterna av drogen är att män vaknar dagen efter med ett dåligt minne av natten, en hemsk huvudvärk och en svag känsla av att "nått hemskt har inträffat".
Vissa män med extrem otur blir av med hela sitt livs besparingar i en fälla kallad "förhållande".
I extrema fall har kvinnor ertappats med att fånga oskyldiga män under en längre tid genom en bluff kallad "äktenskap".
Tydligen är män mycket mer motagliga för denna typ av "bluffar" så fort "öl" serveras.
Varna dina närmaste manliga vänner, har du eller någon man du känner fallit offer för denna hemska drog och de hemska kvinnor som utnyttjar den - stöd dessa.
Det finns manliga support organisationer i varje svensk stad där ni kan diskutera de hemska detaljerna av ditt möte med dessa rovdjurslystna kvinnor på ett öppet sätt med likasinnade män...
Mitt personliga råd är att vi ska hålla ihop MOT dessa - "brother in arms"!
NEVER LEAVE A MAN BEHIND!!!

Ruinfält och den ännu efterlysta s.k. "vinsten som en produkt av importen av muslimer

Delat från FB;
 

RSS 2.0