Mångkultur?

Vi har en regering och en massa PK-folk som propagerar för s.k. "mångkultur"!
Hur blir det "mångkultur" om man endast importerar 600000 muslimer?
Sen vill de bemöta den senaste slakten på Drottninggatan med en manifestation mot "rasism" - Love, Peace and Understanding.
Var alltså tolerant mot terror för annars är DU en rasist, och DET är farligare!
Undrar hur det gått i andra världskriget om judarna kommit på den smarta idén? Varför mötte inte de nazisterna med kramar och blommor? Då hade allt kanske slutat annorlunda???
PS; ALLA nazister var inte dåliga människor. Det var bara vissa enstaka nazister som saknade fritidsgård, och som mådde dåligt som gjorde några "misstag", och det är INTE nazismens fel! Man ska inte skuldbelägga nazism pga dessa!!!
OBS; Byt nu ut nazism mot islam och muslimer! Fattar du fortfarande inte så gå om FSK, och gör ett nytt försök om 15 år!
Låt oss även fundera på att om Hitler skulle anses vara "profet", och att "Nationalsocialism" skulle anses vara en "religion" - vore det ok att stödja detta då i dagens Sverige? Eller om världens politiska ledare på 40-talet hade sagt till folk att nazism är något vi skall välkomna och öppna våra hjärtan för! De som INTE gillar nazism kan förlora sin arbeten och stämplas som ointelligenta! Om nazisterna sen gruppvåldtar din dotter så kommer folk att lägga ut blommor och sjunga ihop så att vi inte ska döma ALLA nazister för några nazisters förvirrade misstag!
 
 
Nazism ville utrota vissa i världen, men islam vill utrota ALLA som inte är troende på deras peddo-kult!
NÄR ska även FRUNTIMMER fatta det?
 
 
 

Kommentarer:

1 Sven Blad:

Nazisterna ogillade mångkultur.
ISIS ogillar mångkultur.
Du ogillar mångkultur.
Jag hänger faktiskt inte med i din logik här.

Svar: Idag ska vi försöka hjälpa "Sven" vars läsförståelse sviktar! Vi får därför anta att "Sven" är söndersupen, 8 år gammal, socionom eller sosse! Ska därför försöka svara så utförligt och lättläst som möjligt;Jag är INTE emot mångkultur. Islam är INTE mångkultur, och den ensidiga invällningen består till större delen ENDAST av muslimer. De få RIKTIGA flyktingar som lyckats överleva muslimerna på vägen blir tillbakaskickade mot en säker död av de muslimer som numera jobbar på MIGV! Att jag skulle vara emot mångkultur är därför ett påhitt av någon som helt klart varken träffat mig eller känner mig, men med den "logiken" så får vi därför anta att "Sven" är en "man" vars intressen ligger åt att hjälpa till med att införa sharia i vårt land - ergo, han är pedofil!
Lennart är INTE emot mångkultur, men hatar pedofili!Var inte som Sven - gilla att lära Er läsa och att älska VUXNA!
Lennart Sjoberg

Kommentera här: