Ozzy Osbourne

Man ska ALDRIG döma en person efter det första intrycket!
Min restaurang var knökafull i kväll så jag fick välja om jag skulle sitta bredvid en vithårig äldre man eller gå någon annanstans! Tyvärr har "MAD DOG" en underbar "farrang-mat" så det fick bli att ha ryggen mot en stor australiensare, och sitta snett emot "farfar snö"! När jag skulle beställa min favvomat så fattade bartjejen NOLL trots att jag beställt samma rätt 4 ggr nu!
Ok, jag är INTE ensam kund på det stället, men hur svårt är det att fatta?
"Farfar snö" hade dock menyn uppe PRECIS på min baconburgare så bad om ursäkt när jag sträckte mig till honom och pekade rakt på burgaren!
NU fattade bartjejen, men undrade om jag ville beställa BBQ-burgaren - DET FINNS JU FÖR FAN BARA EN MED BACON ville jag diplomatiskt förklara, men nickade bara!
Lärt mig den hårda vägen att det aldrig lönar sig att vinna ett verbalt krig med en kvinna! Även om du har rätt så förlorar du!
Nåväl, när bartjejen gick mot köket så började "Farfar snö" att prata, och JÄVLAR - DEN gubben var tvärfull (trodde jag)...
Han lät EXAKT som Ozzy när han pratade och DET var väl därför jag trodde att han inte var med i samtalet HELT!
Vi kom in på Cambodia - mitt favvoland - där ölen är billig och kvinnorna har klass (INTE tvärtom som i Sverige), och då sa han att han inte drack alkohol... Min hjärna tog ett skutt då jag mött ett ANTAL "rök-liberaler" på denna resa, men även där hade jag fel för han berättade om att han levde sitt liv VARJE SEKUND då han idag visste hur dyrbar varje sekund var. Hans liv och kropp trasades sönder i en bilolycka för drygt 20 år sen, och han har bara kunnat prata sedan något år och han kämpar med att komma tillbaka....
Vi satt tysta säkert 30 sekunder och det var en cool känsla att låta honom förstå att hans ord hade gjort intryck på mig och med min tystnad visade jag honom respekt! Han log och sa att han skulle prova burgaren i morgon...
När jag fick min burgare så frågade bartjejen vad jag hette! Jag svarade, och visst var restaurangen LITE stimmig, men detta var den 3e gången på någon månad som en tjej frågar om jag sa; Lemon?
Min fd fru hade samma problem då hennes namn också var ovanligt i asien och hon fick alternativnamnet "Evil"! DET vågar jag av naturliga skäl inte ens kommentera, men om asiater ist för att lyssna själva skapar ett passande namn - ÄR jag en gammal sur gubbe nu, ha ha?
Life is a beach!