Cosmodels Sweden - seriösa?

Fick nyss en fråga om vad som gällde för att plåtas till Cosmodels hemsida. Tjejen hade läst på GOOGLE om Cosmodels och jag svarade vad som gällde och då var allt lugnt, men jag var tvungen att googla vad det stod om oss. Återigen ser man de som INTE lyckas med att kamma sig rätt ens - DE ska hitta på dumheter och visa alla hur blåsta de är! Sen håller tjejer ihop och tror sig tänka bättre i flock då de följer en totalkvaddad idiots BLOGG! Såna människor av alla de kön syns i alla uttagningar till bl.a. IDOL på TVn men deras skitsnack försvinner när programmet är slut. På GOOGLE kan en looser skriva skit och det står där tills vidare. Det jag mest undrar är varför tjejer inte kan ställa en rak fråga och få ett rakt svar?
Ist ska de hitta på en massa för att själva verka märkvärdiga sittandes på sina höga hästar! Att INTE veta men ändå ha en åsikt är pinsamt! Deras ansikten finns kvar på nätet i deras bloggportaler så alla kan se hur en dum människa ser ut! Att skylla på ålder och okunskap är inte längre ett försvar när man ger sig in på oärlig smutskastning! De borde bara skämmas anser jag...
Att vara under 170 cm, fet och tatuerad, sitta bakom tangentbordet och spela påläst diva, och vilja ha BH under en klänning så att axelbanden syns eller stringtrosor under klänningen så att röven ser ut som en bit kassler - PLEASE! HÅLL ER UNDAN MODELLBRANSCHEN och köp en burka!
Men eftersom en full kille på krogen ansåg att tjejen "borde bli modell" för att HAN var berusad och ville "idka samkväm", men att hon inte blev modell - DÅ är det agenturens fel!!!
Sen läste jag att om en tjej inte fick behålla underkläderna på under sina kläder så var agenturen oseriös! 
 
 
Allvarligt? Hur ser dessa små tjejer på Sveriges största agentur som lägger ut bilder på bara bröst och kön?
Va?
Om någon sagt att jag var töntig, för gammeldags, tråkig, slö och inte bryr mig så mycket om Cosmodels längre - DÅ hade jag tagit det till mig och erkänt men lögner från icke läskunniga
(Nej, vi har ALDRIG tagit betalt! Hur läser du text egentligen?)
idioter slår bara tillbaka på deras egen okunnighet!
Vill BESTÄMT hävda att SAMTLIGA av alla världens agenturer är MER SERIÖSA än ca 70 % av de som "leker modell" och sitter på caféer med en latte och twittrar skit!  
Detta är ett ARBETE där bilden ska sälja modellen eller en tjänst/vara och inget jippo för att läka psykiskt instabila småtjejers dåliga självförtroende!
Nuf said!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0