Vi går mot utrotning...

 
Jag har alltid känt att mänskligheten till naturen är destruktiv, men att om vi skulle utrota oss själva så skulle det bero på virus eller något som tog död på oss.
Idag är jag av en annan uppfattning. Vår DUMHET gör att vi som ras ofta väljer den väg som för oss är den mest destruktiva. Beror det sen på pengar, rädsla för att kallas rasist, eller taskiga gener vet jag inte?
Att t.ex. skövla våra regnskogar för att tjäna pengar är ett exempel, att dumpa kärnavfall i havet utanför sin egen kust är ett annat.
Ett exempel som borde vara det som utlöst denna brist på IQ; KVINNOR DRAS TILL SOPOR IDAG! De har väl någon gen som antingen "ska ta hand om" eller så vill de känna sig intelligenta genom att umgås med slödder (DET svaret fick min polare när hans dotter dejtade en "tvåbent amöba"!) - oavsett så blir INGET bra av att sprida skadade gener! De män som sköter sig idag är inte tillräckligt spännande så det är tydligen bättre att dejta ett nedknarkat svin som förnedrar kvinnan för DÅ blir hon kär! Har så många exempel att jag skulle få skrivkramp om jag nämnde dem, men de brukar ALDRIG bli tacksamma för att man upplyser dem om hur deras liv ser ut! Det är däremot tacksamt att ha de as de dejtat att SKYLLA på sen för att de mår dåligt, att de misslyckats med "allt", att deras liv inte blev som de planerat o.s.v., o.s.v.....
Den här veckan diskuteras två aktuella och mycket oroande händelser flitigt på FB;
Den ena är att sexövergreppen i Köln inte är någon ovanlig företeelse och att den sker över hela Europa (även i Sveriges alla städer), men att vi i vårt land har MEDIA som tystar ner händelserna och flum-människor som inte ser något fel i att kvinnor våldtas och hävdar att ohyran behöver stöd för att det är DE som är offren. Jag hävdar fortfarande att deras handlingar är krigshandlingar och ska behandlas som detta! Asen har t.o.m. ett namn för det dom gör; Taharrush! 

Den andra aktuella händelsen är relaterad för idag har DN tydligen publicerat en intervju med polisen där de erkänner att de tystat ner sexuella övergrepp där ohyran är inblandad under FLERA ÅR!

Citerar; "–  Det här är en öm punkt, vi vågar ibland inte säga som det är för att vi tror att det spelar Sverigedemokraterna i händerna. Vi får ta på oss det här inom polisen, säger polischefen Peter Ågren till DN."

Tydligen är det bättre att mörka sanningen för folk än att låta dem få veta den och kunna fatta beslut efter den!? Även asen som ordnade "We are Sthlm" visste om att invandrargäng ofredade barn och unga kvinnor, och en av de som blev ofredad var endast 11 år gammal!
 
Citerar; – De yngsta tjejerna var säkert bara elva tolv. Jag hade aldrig släppt i väg min egen dotter till festivalen om jag visste vad som hände, säger en av de cirka femtio poliser som ingick i Stockholmspolisens särskilda kommendering. DN 20160110
 
Hur ska folk då kunna rösta när ingen får veta vad som händer? INGEN offentlig statistik över hur samhället ser ut idag med den ÄKTA arbetslösheten, VILKA som begår den större delen av alla grova brott och våldtäkter, hur det ser ut i skolorna idag med sexuella övergrepp och VILKA som begår dom! Om ingen vet om problemen eller är förbjudna att tala om dom så kommer de heller ALDRIG att lösas utan ist få fotfäste och öka lavinartat - PRECIS som de gör i hela Europa idag!
Om jag som förälder känner trygghet i att en festival verkar säker och skickar dit min dotter som blir våldtagen, eller har vidriga människors händer innanför hennes kläder, och detta bara för att vi har en polisledning som inte vill offentliggöra de problem vi har! DET ÄR INTE SÄKERT och asen blir aldrig fällda då det är svårt att säga vilken av dem alla som gjort vad!
I Eksjö begick ett flertal as en brutal gruppvåldtäkt, men en friades och fick ett skadestånd på 135000:- för att han endast hade sin äckliga lem i offrets mun!!!!! Vad fan kallas DET brottet då? Sexuellt ofredande? Oavsett så belönades det aset ist!
Idag bjuder vi in de mest destruktiva krafter vi har i världen idag, daltar med dom, och vågar inte prata om de problem de medför!
Snacka om att vi gräver vår egen grav och att DUMHET är motorn till vår undergång...