Uppmärksamhetskåta offerkoftor!

Fick en ledig stund och googlade på en person jag höll på att redigera. Bilden jag redigerade var gammal, men blev nyfiken på vad hon gjorde nu för tiden. Blev åter äcklad, och vet idag inte hur ofta jag mått dåligt av att se dessa trasiga kvinnor!
De få gånger jag googlat på personer jag mött genom mitt yrke har i samtliga fall gjort mig oerhört besviken.
Alternativen har varit;
1. Att träna till överdrift, skaffa inplantat och se ut som en hora.
2. Skaffa inplantat, börja med porr och se ut som en hora.
3. Skaffa en BLOGG, men HELT sakna stil och stå och mingla med knarkhandlare eller kända sexförbrytare, och se ut som en hora.
4. Vräka i sig hamburgare, lösviktsgodis, chips och läsk som en utsvulten gris, söka som modell, men inte duga - skaffa anorexi och snyfta i pressen. PS; det är ALLTID andras fel att unga tjejer inte lyckas med något!!! LJUG, och skaffa Dig sympati av idioter som känner igen sig i att inte lyckas med något!
 
Ett exempel hämtat ur en av Sveriges tabloidblaskor; http://www.expressen.se/nyheter/natalie-fick-anorexi--varnar-for-modellivet/
 
(Ja, för ett sunt leverne är tydligen omöjligt! ALLT ska gå till överdrift, och ALLTID beror personlig inkomptens på "modellvärlden"!) 

Osv osv osv...
 
 


Vad de ALLA har gemensamt är att de GÖR VAD SOM HELST FÖR ATT SYNAS, väljer SJUKA vägar för att uppnå detta, och sen skyller de ALLT SKIT de skapar själva på ANDRA - för INGEN av dessa tjejer vet vad ordet "eget ansvar" innebär! Måste vara underbart att ständigt vara ett offer och aldrig bli vuxen! Får de sen inte tillräckligt med uppmärksamhet så går det ju alltid att göra sina historier MER intressanta genom att lägga till, förvränga, eller bara helt enkelt skapa helt nya historier...
Den svenska kvinnan har blivit som dagens s.k. "manliga" fotbollsspelare - de slänger sig innanför straffområdet, gråter och pekar på motståndaren! De har inte ens vett att skämmas för sitt sjuka beteende utan hyllar ist varandra i sina "uppmärksamhetskåta" bloggar!
Så länge de är i rampljuset så lever de, men åldern är obarmhärtig mot dessa då deras inre saknar allt som kallas själ!

Kommentera här: