2016 - ett år att glömma...

Idag så får dementa äta filmjölk till julafton, men lyxmigranterna får gratis körkort, fri läkarvård och går före i köer folk betalat massor för att stå i samt stått i dem i åratal.
Vi har haft en som kallats för "Nationella samordnaren mot våldsbejakande extremism" men som knullade runt och gav falska intyg till sina toyboys. Hon är idag ersatt av en tant som doktorerat i JULMUST!
Vi har flera sexuella övergrepp samt våldtäkter PER DAG i vårt land, men gärningsmännen blir inte ivägskickade till sina hemländer för att DE VILL INTE HA TILLBAKA DOM!!!
Vi har en utrikesminister som är så BRUN att hon är portad i Israel, men hennes blåsta polare som leker statsminister ger intervjuer om SDs förflutna! De som är pålästa vet att socialdemokraterna ständigt delat säng med nazisterna!
Svenska kyrkan tar bort kors så att MUSLIMER ska känna sig VÄLKOMNA!
Min enda önskan för 2017 är att det tillträder INTELLIGENTA människor på offentliga poster och inom MEDIA! Tror min önskan är naiv och orealistisk, men hoppas kunna lämna mitt land jag föddes i inom en vettig framtid...
Jag drar ett bloss till på min cubanare, och gömmer mig i skuggan med riktiga vänner...
Gott 2017 på Er!
 

Bipolär eller bara sosse?

Vi har ett samhälle idag som ÄLSKAR RASISM, SKYLLA ALLT PÅ VITA MEDELÅLDERS MÄN OCH VI HAR GROVA ORÄTTVISOR INFÖR LAGEN!
Har bl.a. fått lära mig att det finns något som heter "Grov kvinnofridskränkning"!
Det innebär tydligen att en kvinna kan tillbringa all sin vakna tid med att skymfa en man med ord, kalla honom precis vad fan som helst och med det ENDA SYFTET ÄR ATT SÅRA! Sen kan hon polisanmäla honom och påstå att mannen sagt något dumt till henne, och DET ser polisen allvarligt på! Det finns alltså INGEN LAG mot sjuka kvinnor utan lagen är till för att trycka till mannen och inget annat! Sätt mannen på plats och gnäll sen att det inte finns några riktiga män kvar i vårt land!
Skulle mannen vara dum nog att få barn ihop med en sån kvinna så är chansen att HAN får vårdnanden så gott som helt obefintlig! Spelar ingen roll om kvinnan är arbetslös, missbrukare, och en lista av diagnoser! I Lunds tingsrätt så var statistisken tydligen 100 % av alla fall så hade vårdnaden tillfallit kvinnan!
Orden "Allas lika värde" och "Jämnställdhet" är endast maktord som används för att förtrycka en utvald grupp! I Sverige är dessa grupper; de sjuka, pensionerade, barn och vita medelålders män...
Gäller denna underbara s.k. "rättvisa" även inom sjukvården?
Har ständigt råkat ut för kvinnor som bryter löften, ljuger (socialdemokrater?), bedrar, och får mentala utbrott utan anledning och de har alla ansett sig vara "BIPOLÄRA"! Det har säkert funnits någon läkare som har hittat årets favvo-ord som skrivit under på att alla dessa kvinnor verkligen har denna "diagnos", och läkare gör ju ALDRIG några felaktiga diagnoser så...
Det jag INTE kan begripa är att jag inte stött på EN ENDA MAN med den diagnosen! Beror det bara på att vi där ist bara helt enkelt kallar dessa för för det mer passande; oärliga skitstövlar?
 
 
 

Uppmärksamhetskåta offerkoftor!

Fick en ledig stund och googlade på en person jag höll på att redigera. Bilden jag redigerade var gammal, men blev nyfiken på vad hon gjorde nu för tiden. Blev åter äcklad, och vet idag inte hur ofta jag mått dåligt av att se dessa trasiga kvinnor!
De få gånger jag googlat på personer jag mött genom mitt yrke har i samtliga fall gjort mig oerhört besviken.
Alternativen har varit;
1. Att träna till överdrift, skaffa inplantat och se ut som en hora.
2. Skaffa inplantat, börja med porr och se ut som en hora.
3. Skaffa en BLOGG, men HELT sakna stil och stå och mingla med knarkhandlare eller kända sexförbrytare, och se ut som en hora.
4. Vräka i sig hamburgare, lösviktsgodis, chips och läsk som en utsvulten gris, söka som modell, men inte duga - skaffa anorexi och snyfta i pressen. PS; det är ALLTID andras fel att unga tjejer inte lyckas med något!!! LJUG, och skaffa Dig sympati av idioter som känner igen sig i att inte lyckas med något!
 
Ett exempel hämtat ur en av Sveriges tabloidblaskor; http://www.expressen.se/nyheter/natalie-fick-anorexi--varnar-for-modellivet/
 
(Ja, för ett sunt leverne är tydligen omöjligt! ALLT ska gå till överdrift, och ALLTID beror personlig inkomptens på "modellvärlden"!) 

Osv osv osv...
 
 


Vad de ALLA har gemensamt är att de GÖR VAD SOM HELST FÖR ATT SYNAS, väljer SJUKA vägar för att uppnå detta, och sen skyller de ALLT SKIT de skapar själva på ANDRA - för INGEN av dessa tjejer vet vad ordet "eget ansvar" innebär! Måste vara underbart att ständigt vara ett offer och aldrig bli vuxen! Får de sen inte tillräckligt med uppmärksamhet så går det ju alltid att göra sina historier MER intressanta genom att lägga till, förvränga, eller bara helt enkelt skapa helt nya historier...
Den svenska kvinnan har blivit som dagens s.k. "manliga" fotbollsspelare - de slänger sig innanför straffområdet, gråter och pekar på motståndaren! De har inte ens vett att skämmas för sitt sjuka beteende utan hyllar ist varandra i sina "uppmärksamhetskåta" bloggar!
Så länge de är i rampljuset så lever de, men åldern är obarmhärtig mot dessa då deras inre saknar allt som kallas själ!