Det var bättre förr... Listar här de som förr hade goda avsikter men som idag skadar vårt land!

1. Socialdemokraterna!
De var förr Sveriges arbetarparti som kämpade för de fattiga, barnfamiljer, längre semester, bidrag till de fattiga och massor av andra politiskt mycket viktiga förändringar.Man kan säga att Sverige har mycket att tacka den gamla socialdemokratiska regeringen vi haft under 1900-talet.
Idag så skär de ner på äldreomsorgen, sjukvården, militären, rättsväsendet, skolan och andra viktiga delar som måste fungera för att vi ska ha en välfärd som vi alltid haft. De lånar offantliga summor men dessa går inte in i samhället längre utan vräks ut på en sjuk massinvandring som består av 6 % flyktingar (enligt FN) eller 2 % (nya siffror från 2014), och resterande 94 (98) % är de som vill ha det vi trodde vi själva skulle få skörda när vi slitit på arbetsmarknaden eller som våra barn trodde de skulle få del av som hjälp för att komma igång i ett allt tuffare samhälle, men sossarna har ist skapat lagar som försvårar för svenska ungdomar att komma in på arbetsmarknaden, och regler som ska underlätta för de som invandrar hit. Vi har en minister som öppet säger att svenskarna får vänja sig vid att komma i andra hand och att (citat); heter man Muhammed ska man ha förtur till ett jobb då man har mer att tillföra! Denna toka kritiserar även våra svenska seder och anser att vi saknar svensk kultur! Hon vill även att IS-terrorister (som mördar och våldtar och hatar alla andra som inte tänker som de) ska ha förtur till Sverige och få PUT! Att Sverige idag är tvåa på den vidriga listan över antalet anmälda våldtäkter per år, och att de brutala gruppvåldtäkterna ökar lavinartat (och att de ansvariga för dessa endast verkar bestå av invandrare – läser statistisk varje vecka men ser inga svenskar hittills). Att terrorister som dessutom medverkat till folkmord ska komma hit då vi redan tar emot de som flyr just från dessa är det ingen som brytt sig om. Nej, socialdemokratin är verkligen det som gått från samhällsnyttigt till samhällsfientligt på kortast möjliga tid och hamnar därför som nummer 1 på denna lista. Många gamla svenskar har hatat sveriges mest kända spion Stig Bergling som har dömts för landsförräderi då han sålde information till utländska makter, men han hade iaf vett att ta betalt! Jag anser att sossarna är de största landsförrädare vi någonsin haft då de stiftar lagar MOT de infödda svenskarna, tar våra pengar och ger dem till terroriststater och alla lyckosökare som kommer hit! Skillnaden mellan Stig Bergling och sossarna är BARA att han tog betalt!
2. Kvällstidningarna!
Förr så hade de anställda utbildning på journalisthögskolan och det fanns anställda fotografer. Tidningarna hade anseende och levde inte på lögnaktiga rubriker för att sälja tillfälliga lösnummer. Journalisterna grävde och rotade bland fakta för att avslöja korruption bland makthavare men idag lever de på att ljuga, sprida vänsterpropaganda, springa ärenden och publicera privata lagskyddade uppgifter för att smutskasta laglydiga medborgare som inte passar in i vänsterns anarkitänk. Så våldsföreningar som begår lagbrott styr kvällspressen ihop med korrupta redaktörer. Ingen hederlig journalistik, inga fotografer, och blaskor fyllda av lögnaktig vänstersmörja!!! Sen undrar de varför upplagorna sjunker så kraftigt!
Det ser jag som det sista tecknet på att all IQ har försvunnit från dessa tabloidblaskor!
3. SVT! I stort sett samma scenario som punkt nummer 2... Utbildning och fakta har ersatts med styrd vänsterpropaganda där viktiga sanningar helt uteblir och lögner blåses upp. Att det svenska folket fortfarande går med på att försörja dessa koftbärande vänstertroll som fortfarande vaggar runt i SVTs lokaler på Gärdet är för mig en gåta...
4. FACKET!
I stort sett samma scenario som punkt nummer 1. De kämpade för arbetaren förra seklet men någon gång under 1900-talet så blev deras egen existens viktigare än deras egentliga uppgift. Att ha regler som inte är viktiga för arbetaren men som driver ett företag i konkurs ska ju inte drivas igenom anser jag, men stelbenta byråkrater vars tro på sin egna förträfflighet förvandlar dessa idioter till fullkomligt hjärndöda som dessvärre även ibland har makten att krossa allt bra. Facket tar betalt för att man ska vara ansluten, men att tvinga eller hota medlemmen till att rösta på sossarna eller utesluta en medlem för hans politiska åsikter är väl knappast att ta till sig allas åsikter och att vara starka ihop. Alltfler medlemmar väljer att rösta på andra partier än sossarna och ifrågasätter numera facket vars framtida dagar borde vara räknade!
5. SVENSKA KYRKAN!
Själv är jag kristen och tror på Gud! Har lite buddistiskt i mig med men det rör tänket och filosofin mer. Svårt att tro på många smågudar, men det är min personliga åsikt.
Den svenska kyrkan verkar dock inte hängt med vad som händer i den övriga världen där kristendomen idag är världens mest förföljda religion. Terrorister har dödat och halshuggit tusentals kristna senaste året och många av de skyldiga väller idag in över sveriges gränser och den kristna kyrkan gör givetvis vad den kristna tron förespråkar – vänder den andra kinden till... Kyrkan vill ta emot asylsökande i sina lokaler.
I Tyskland har den tyska kyrkan förlorat massor av konst, guld, och andra värdeföremål som har stulits av just deras asylsökande. Den allmäna teorin är att dessa tjuvar stöttar IS ekonomiskt på bl.a. detta sätt, men den svenska kyrkan är likt många svenskar – de vill bara inte förstå utan är blinda i sin tro att alla i grund och botten är goda. Själv vill jag inte stödja godtrogna idioter som i sin tur stödjer terror! Har vi en inkompetent regering ska inte heller den svenska kyrkan sköta sossarnas praktiska problem. Har kyrkan inte heller någon moral eller anständighet att hjälpa våra egna svaga i samhället? Nej, truga på hjälp på importerade kravmaskiner som föraktar oss i stället! Nu tänker nog mänga som löser detta att det visst finns riktiga flyktingar som är i behov och det är väl bra att kyrkan hjälper. Jag anser att den svenska kyrkan ska göra det den gjort i så många år – samla in pengar och skicka pengar samt kläder m.m. dit där den faktiskt gör nytta d.v.s. exakt det SD förespråkar.
Där de som verkligen behöver vår hjälp och som inte har medel att komma hit.
Varje enskild krona kan användas bättre och vi slipper en eskalerande brottslighet som nu är följden av socialdemokraternas invandrarpolitik.
Jag kommer personligen att gå ur den svenska kyrkan i år då jag anser att den inte längre är en religiös hemvist utan har blivit ännu en politisk aktör där numera gudstron inte längre når ut till folket.
6. Feministrörelsen!
Förr slogs de för kvinnans rätt, lika villkor o.s.v., men idag borde ingen ta dem på allvar då alltfler gör uttalanden att de hatar män, att männen är orsak till allt dåligt som händer i världen, att alla män bär orsak till alla våldtäkter m.m. Det finns inte längre någon logik bakom deras ord och att hata någon för att han fötts är väl lika sjukt som rasism!
Dock har en del samlats under ett gemensamt motto och det är att de framförallt hatar VITA, medelålders män, och där sprack den sista tilltron till dessa dårar från mitt håll.
Islam är en politisk ideologi som kallas för religion men är fylld med kvinnoförtryck, och våra fängelser är inte överrepresenterade av vita medelålders män som dömts för våldtäkt inte. Nej, det verkar som feministrörelsen saknar allt vett och lyckas "ha samtliga fel i kunskapstestet"....