Decemberuppgörelsen...

Decemberuppgörelsen...

Den 29e december var en sorgens dag för Sverige och den demokrati som vi hittills tagit för given.
I andra länder slåss folk för den frihet vi haft men i Sverige kan våra s.k. folkvalda genomföra en odemokratisk statskupp utan att någon egentligen bryr sig.
...och svensken tiger (87%)!
En mycket god vän jämförde den genomsnittlige svensken med groddjuret.
Placerar du en groda i en kastrull med kallt vatten och hettar upp vattnet tills det kokar så sitter grodan kvar tills den dör...
Skillnaden är om du istället släpper ner grodan i kokande vatten så hoppar den raskt i säkerhet och undkommer med blotta förskräckelsen.
Svensken godtar försämringar genom att gnälla privat, på facebook, bloggar eller i andra sociala media. Vi går inte "man ur huse" och kräver förändringar och vi är uppfostrade att tänka i flock så INGEN får ha åsikter som strider mot gruppens.
Idag har vi fått ett samhälle som delat upp sig i olika grupper och ett genuint hat har fötts mellan grupperna. Vi har majoriteten som går till sina arbeten och är "solidariska" och sväljer det mesta som visas på TV eller står i kvällsblaskorna.
Vi har de som börjat ifrågasätta hela samhället med korrupta inkompetenta politiker, styrd press, omänsklig byråkrati, o.sv., o.s.v
Vi har de som blandat en filosofi som de anser vara human med ett agerande som består av förolämpningar, våld, hot, och skadegörelse – ALLT för "den goda sakens skull"!

1987 testade jag att jobba som vakt. Ett av mina arbetspass blev i förorten Tensta och jag var uniformerad under det passet för att vara behjälplig i det lilla centrum som bestod av några affärer och ett socialkontor. Dessa delade på den kostnaden för tjänsten som var på heltid. Jag var ung, oerfaren, och mycket oskuldsfull i min själ då alla händelser var helt nya för mig. Minns fortfarande ett av alla larm jag fick; en av matbutikerna hörde av sig att de gripit en snattare och bad mig överta tills polis kom på plats. Kvinnan uppgav att hon var från Irak och var smått hysterisk när jag anlände. Jag blev ensam med henne och hon grät över att nu skulle myndigheterna minsann skicka hem henne och där skulle hon bli avrättad. Självklart tyckte jag mycket synd om henne och visste inte vad jag skulle göra för att minska hennes ångest, och även hjälpa henne så hon slapp råka illa ut. Hon bad om ett glas vatten och jag sa att så fort jag kunde så skulle jag lösa det. Då grät hon ännu mer och sa att hon skulle svimma. Jag blev orolig för nu började det ju bli dramatiskt. Hon såg sig om bakåt och "svimmade" men lyckades tack och lov ta emot sig med händerna när hon blev "medvetslös" och "ramlade".
Jag larmade på en jourbil som kom oerhört snabbt på plats, och jag förklarade snabbt situationen och hämtade därefter ett glas kallt vatten till henne. Min kollega som kommit från det företag jag var anställd på övertog assistansen under tiden. När jag kom med vattnet så tog kollegan glaset och hällde det rakt i ansiktet på den "medvetslösa stackars kvinnan".
Den chock jag kände och den förvåning som ersatte chocken var tumultartade. Kvinnan flög upp ståendes skrikandes på min kollega som tog emot utskällningen med ett leende, men som sen skällde tillbaka med tilltalsnamn på kvinnan, uppräknande av aktuella händelser som hon gjort sig skyldig till, och ett antal väldigt starka adjektiv samt grova substantiv. En kort stund därefter talade de lugnt som de känt varandra i åratal medan vi alla väntade på polisen. Kvinnan talade med respekt till min kollega men mötte mig med ett mycket kallt förakt vilket jag inte alls förstod då på den tiden. Idag efter hundratals larm per år i åtskilliga år så har jag en helt annan syn än den vanliga svensk som får sin verklighet serverad i massmedia.
Det handlar om olika kulturer och ett naivt, kuvat folkslag som vill tro gott om alla som möts av folk som märker att den godheten går att utnyttja och som ser ner på oss med förakt just p.g.a. vår godtrohet..
Är DET rasistiskt att tycka så?
Nej!
Tror man att alla invandrare är bovar och banditer så är man både inskränkt och rasist, men tar man upp ett problem som växer i ett alltför högt tempo och inte sitter tyst och håller med så är man idag utsatt. Folk nekas sjukvård, utesluts av facket, blir misshandlade, SD är icke välkomna på nobelfesten (men Kungen bjöd Jimmie på privat lunch efter det iaf), och vissa tokiga affärer har sagt att stöder man SD så får man inte handla där (eh?).
Svensken (drygt 13 % i senaste valet då extravalet ställdes in) har börjat få nog av alla de orättvisor som skapas dagligen av de statsansställda som idag har intagit en mycket sjuk roll i vårt samhälle. Det är de byråkrater som har en rädsla för att om de INTE särbehandlar en invandrare mer fördelaktigt än en "ursvenne" så är byråkraten rasist, och DET är numera det värsta man kan vara så ALLA är livrädda för en sådan beskyllning.
Det har dessutom uppkommit ett drev som jagar i flock och GÄRNA i media där de mycket gärna vill framhäva sin egna godhet i samband som de fördömer och kallar folk för rasister. Nu börjar ordet rasist tappa klangen något så de har bytt ut det mot fascist och nazist och helt plötsligt så jagar de vidare med samma galna glöd.
Det verkar ha blivit ett sätt att bli känd eller göra karriär. En förvirrad vänsterpsrtist klädde sig i sitt arbete i riksdagen i en t-shirt med trycket "SD=rasister". Folk idag vet inte att kommunism stått för mest mördande av alla politiska ideologier, men då kommunism inte fungerat som samhällsform så är ju allt i dåtid.
En s.k. ståuppkomiker hånade Jimmie Åkessons sjukskrivning med orden "att vara rasist är tydligen ansträngande". Att SD vill begränsa den okontrollerade invandringen till en nivå likt övriga Europa är rasistiskt enligt PK-pöbeln (#politiskt korrekt), och då SD vill ta upp och diskutera de problem vi har idag så är de rasistiska och har en icke human människosyn (enligt PK-pöbeln)! Enligt den "logiken" är övriga Europa både rasistiska och säkert nazistiska!
Sverige däremot kvalificerar sig på ett annat område; vi ligger tvåa i den smutsiga statistisk över anmälda våldtäktsbrott i världen. Ett land i Afrika ligger i överst vilket säkert beror på den hemska tron att männen blir friska från HIV om de har sex med en oskuld så där våldtas t.o.m. spädbarn. I Sverige har statsitisken över våldtäktsoffer visat att just barnen idag är mer utsatta än någonsin och i alltfler fall är offren under 15 år. Gruppväldtäkter äger rum ideligen. Har läst intervjuer som gjorts i forskningssyfte där invandrargäng beskriver kicken av att sätta en svenne på plats genom personrån, misshandel, och gruppvåldätkter. Återigen det hatet som fötts av att visa en naiv godtrogenhet för en kultur där man är svag om man går på allt, och det även står i den heliga bok många följer blint att man ska lura "de otrogna" d.v.s. vi som inte konverterat till islam. De ser detta som ett krig där även terror som att ständigt bränna ner ingår, och vad gör svensken? Vi skickar brandkår som blir stenade eller möts av molotovcocktails. När en moské brann ner i förra veckan skrek PK-pöbeln i kör att SD stod bakom och att de skapat rasism i Sverige som indirekt fick moskén att brinna. Givetvis så visade det sig sen senare att det inte hade skett något brottsligt utan att det rörde sig om internt slarv (?) i moskén, men galningar lyssnar aldrig till fakta. Det nya var att istället "kärleksbomba" moskén! Inget stöd för alla våldtäktsoffer eller fördömande av att skolor brann utan NU skulle det kärleksbombas minsann.
...och svensken tiger (87%)!
Viktigt tillägg är att man ännu inte dokumenterat uppsåt av de brända moskéerna, men i Frankrike blev en Imam utvisad då han försökte uppvigla genom att själv startat branden i hans egen moské. Ja, även dåliga idéer sprids!
Bilden ovan är mer behjärtansvärd anser jag.
 
Våra folkvalda politiker har på kort tid urholkat både vår trygghet vi växt upp med samt förstört den välfärd vi känt till och vant oss vid. Alla vet ju att det ska sparas in inom landsting och kommun. Är man insatt så vet man att de gamla idag är en mycket utsatt grupp som heller inte har någon stark röst som stöder dom. Neddragningarna är hemska där t.ex. hemtjänsten räknar de minuter ett besök får ta och där personalen i vissa fall INTE HINNER ATT SÄTTA PÅ EN KASTRULL MED VATTEN OCH STANNA TILLS ÄGGET KOKAT KLART! Vid pensionärernas "julfirande" i Tyresö hade kommunen sparat in så ingen får EN skiva skinka på tallriken, eller som i ett annat hett exempel från mellersta Sverige jag läste häromveckan – ingen sylt på pannkakan!
...och svensken tiger (87%)!
Detta ska jämföras att de s.k. flyktingar som kommer hit och får husrum, mat, fickpengar, pekplattor, fria mobiler m.m, men som ideligen hungerstrejkar p.g.a. FÖR DÅLIGT BREDBAND, eller då det tog sina tallrickar från matsalen och slängde matrester och tallrickar runt hela asylboendet och fick en regel att ; all mat ska förtäras i matsalen! Då dök offerkoftan på igen och då hungerstrejkade de med. De satte även på varmvattnet som fick stå på dygnet runt vilket medförde nya problem för de som drev boendet och DET hungerstrejkade de mot också.
Igår satt en grupp "flyktingar" kvar i en buss som tagit dem till ett asylboende i Östersund typ norr om Stockholm från Malmö (som betalar ut nästan 1 miljard om året i socialbidrag), men vårt svenska klimat var för kallt så de vägrade lämna bussen (som var inhyrd och skulle användas till reguljär trafik)...
...och svensken tiger (87%)!
Det som störde mig MYCKET var att de flesta var klädda i MYCKET dyra vinterjackor! Den KAN ha fått dem i gåva men då jackornas pris låg på bl.a. 3000:-/st så funderar jag direkt på HUR MÅNGA SVÄLTANDE BARN hade överlevt i en lång tid med vad EN jacka kostade?
Sen finns den ständigt återkommande frågan varför det nästan bara kommer 20 – 40-åriga män hit (även om många helt plötsligt är under 18 i sina papper) när det är kvinnor och barn som är de som är mest utsatta?
Exemplen är tusentals och det hat som föds av att myndigheterna böjer sig för ALLT möts av ett hat både från de s.k. "flyktingarna" (som föraktar svaghet) samt av de svenskar som vet kostnaden för detta och vet varifrån pengarna tas. Att dessutom ständigt få veta av t.ex. Mona Sahlin och Fredrik Reinfeldt att svensken kommer i andra hand. Kommer man från ett annat land så "berikar" man Sverige och då SKA man ha företräde enligt dessa båda ljushuvuden. Sahlin anser även att Sverige ska ge de som vill hoppa av ISIS en chans att få komma hit och få bli svenskar!
Har någon missat att sossarna fördömer SD?
Blir inte förvånad om nästa års planer kan innehålla;
1. Låt pedofiler få chanser att träffa barn och samtidigt ett arbete på en FSK.
2. Låt väldtäktmän jobba som scoutledare för unga flickor. Frisk luft gör alla gott!
3. Sossarna går ut med att djursexlagen som trädde ikraft under 2014 endast var ett test och att prövotiden för lagen nu gått ut och skall avskaffas. Detta beslut grundas på att det finns folk som känts sig kränkta av lagen och hungerstrejkat.
När man ändå benämner ISIS terrorister som anhängare eller krigare så kan man väl även ändra ordet våldtäktsman till "Den oplanerade älskaren"! Det skulle väl passa PK-människorna? Det första ordet har ju en så nedlåtande klang och det finns säkert en massa stackars väldtäktsmän som känner sig kränkta av ordet.
...och svensken tiger (87%)!
Tror Sverige är det land i världen som har minst empati för riktiga offer!
Vi har idag fängelser som våra pensionärer skulle drömma om att hamna i.
Vi har sjuka som slåss varje dag mot myndigheter för sina rättigheter.
Vi har massor av unga offer för sexuella övergrepp och väldtäkter som blir ännu mer skändade av vårt rättssystem och där förövarna i många fall utövar hot m.m. mot offret så att kvinnan aldrig får en chans till upprättelse.
Vi har skolor där anarki råder, där sexuella övergrepp sker regelbundet, och där mobbing är en del av vardagen. Lärare och rektorer är rädda och framtidens förövare frodas och regerar i klassen och på skolgården. Våra skolor är idag en smältdegel av skit där kommande generationer garanterat inte kommer vara mentalt oskadda vid studenten!
...och svensken tiger (87%)!
Nu har dock missnöjet vuxit då vi just nu förmodligen har den mest inkompetente statsminister vi någonsin haft historiskt sett. Att han sen ljuger hela tiden och bryter alla löften eller skyller sin egna inkomptens på SD som stod upp mot den sjuka budget S hade lagt visar hans moraliska nivå.
S och M tappar väljare samt poltiker ur sin egen kår hela tiden. Deras egna lämnar dom då deras politik tappat verklighetsförankring, men istället för att lyssna på väljare eller sina egna så kör nu S&M över samtliga och skapar ett enpartisystem med en uppgörelse som ska vara till 2022. Så INGEN säger längre emot i Riksdagen om en idé är uppåt väggarna!
Nu finns det endast ETT parti som ska fungera som opposition i en äkta demokrati men de är fråntagna den möjligheten genom denna uppgörelse.
Är DET något som folk tror ska fungera i vårt land?
Sossarna har redan visat sig inkompetenta och ska INGEN kunna stoppa deras destruktiva idéer i Riksdagen eller vid nästa val – är DET vad NÅGON önskade sig när de röstade?
Till sist undrar jag om någon hört talas om landet Grekland där ansvarslösa politiker sa vad som helst, lånade upp pengar till vansinne och som nu är bankrutt... Där verkar alla vara fulla av hat idag - nästan som dagens Sverige!
Jag är helt övertygad om att Socialliansen kommer vara fruktansvärt hatade om några år och att vinden kommer vända helt då vänstertrollens ideologi försatt vårt land i kaos.
Skönt att tro gott om att folks vett ska segra, men om jag tror att Sverige kommer kunna återhämta sig igen efter denna mentala och ekonomiska störtdykning?
Aldrig!
Hur ska folk kunna lära sig att älska igen när folk hyllar total galenskap???
 
 

Kommentera här: