Visual Service AB

Som ägare till enskild firma och som fotograf till yrket så undrar jag varför mitt yrke blir mer och mer utsatt för påfrestningar.
Många av mina kollegor har beklagat sig i bloggar m.m. om att alltfler blir kvalitetsblinda och att en bild idag kan se ut hursomhelst och ändå fungera till det den var tänkt till att användas.
Jag ser modeller som ser stendöda ut i ögonen, och bilder utan engagemang av den s.k. fotografen men ändå publiceras detta skräp och får gillningar av de närmast sörjande på FB!
Hursomhelst så behövde min kamera en service och jag skickade in den rekommenderat till VISUAL SERVICE i Farsta som är en märkesverkstad åt CANON och som jag tidigare anlitat flitigt.
Visserligen så "lagade" de ett objektiv som jag några månader senare skulle sälja utan att ha använt den efter "reparationen", men som låste sig. Lämnade in den på nytt men DÅ hittade de rejäla fel som innebar att den ist skrotades (jag betalade 3074:- för det onödiga s.k. jobb de gjorde först).
Jag skickade kameran den 25e april och de hämtade ut den den 10e maj (!!!!!) och gick i  konkurs någon dag senare...
Att ha vetskap om att de låg löst till och riskerade att förlora CANONs aktorisation samt gå i konkurs men ändå hämta ut min egendom som nu idag är i händerna på konkursförvaltaren i Danmark och som påverkar hela mitt liv är totalt oförsvarbart!
Deras nonchalans slår sönder all min planering och skapar rejäla oplanerade utgifter.
Har idag kontaktat "Byretten" i Kobenhavn för att se om ärendet nått dem då företaget är danskt.
Så som svensk medborgare som lämnar in en svenskköpt vara i ett svenskt företag så tvingas jag att jaga info i Danmark hur jag ska få tillbaka min CANON 5D...
Kontaktat Länsförsäkringar m.m. men ingen hjälp finns någonstans!
Röstade på Moderaterna i förra valet då de skulle hjälpa småföretagarna som var Sveriges stomme för framtiden men de har bara färsvårat allt med en massa nya regler (momsredovisningen m.m.) och numer bara förvandlats till slemmiga röstfiskare utan ryggrad (min åsikt)!
Nej, mitt yrke är överetablerat, underbetalt samt utdöende...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0