Walt Disney - kan de ha vinstintressen? ;)

Har två laster!
Är inte stolt över dem men de finns och är en del av mig...
Den ena är PEPSI! Är beroende och ÄLSKAR smaken! INGET kan ersätta den, inte annan läsk, inte annan "cola"! PEPSI it is....
Den andra är att jag är Cineast sen ca 25 år och flyr gärna in i filmer, och alla upplevelser de för med sig...
Gillar Disney! Inte allt men mycket!
Favoriten är och förblir Djungelboken då jag har barndomsminnen som vaknar då jag ser den...
Förtrollad är en annan som jag såg typ 5 ggr i sträck på planet mot Brasilien ist för att sova och grät varje gång. Kan bero på de känslor jag då bar och flydde från men ändå! En klassiker för mig!
Kejsarens nya stil! David Spades röst GÖR FILMEN, och NEJ - Djungelboken är den ENDA jag kan se och lyssna på med Svenska röster! Kan begå Seppuku om jag får höra något yngel av Wahlgrensklanen prata speedat i någon ny Disney-release!
Sen någon månad så råkade jag bli fast för 3D och en ny värld öppnade sig! Så byter gärna ut alla mina gamla filmer till Blue Ray och 3D, men Walt Disneys filmer ska ju släppas i 3D så då väntar jag snällt till de säljs.
Dessvärre finns inga releasedatum fast biofilmsversionen släppts! Synd att de mjölkar ut marknaden likt Peter Jackson med nya versioner av samma film typ 8 ggr innan den Optimala versionen slutligen ligger framme till försäljning...
Cash is the king! :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0