Ångestdämpande tabletter - motsatt effekt!

Ett ämne som ständigt berör mig är alla de unga som idag mår dåligt och att läkare idag skriver ut ångestdämpande tabletter i en takt som aldrig förr. Att de har ekonomiska intressen i detta är en underdrift men att de inte tar ansvar för konsekvenserna som är uppenbara av alla de bieffekter tabletterna har och t.o.m. varnar för.
Tjejer med ätstörningar som idag mår psykiskt dåligt får t.ex. smärtstillande vilket ist ÖKAR deras självstörda bild och kan t.o.m. bidra till att friska tjejer får anorexia. Tabletterna kan även få kroppen att svälla upp vilket även det får tjejerna att må sämre. Sen förstörs även skelettet för all framtid och minnet blir till en suddig gröt. Kan vi idag inte finna lyckan i allt som finns runt oss utan måste lita på att kemikalierna kickar in så kommer vi heller aldrig att bli fria från dem... Det vore tragiskt!

Kommentarer:

1 johanna:

bra skrivit! (y)

2 ana:

Nej ångestdämpande piller är inget annat än nåt som förstör mångas liv..Att dessutom bli beroende av dessa är ett rent helvete..både psykiskt o fysiskt! Rävgift!
Hoppas iallafall att ni har det bra där ni är..o ja längtar efter att få se massor av vackra bilder snart..
Ha det så bra

Svar: Hejsan! Jo, vi har det underbart och har börjat lägga upp några på Elviras egna fil och några på vår gemensamma under "Jag, djur och natur" under min fotodagbok... L
Lennart Sjoberg

Kommentera här: