TAXI 020

Det verkar som om ett företag i Stockholm anställer alla de utländska sexförbrytare vi får in i Sverige?
Färdtjänst har lagt ut "handikapp"-resor på offert och 020 har tydligen lagt ut ett av de billigaste alternativen så nu kan de handikappade som redan är en utsatt grupp vara lovliga offer för sexuellt snedvridna taxichafförer!
Rullande brottsplatser där handikappade utsätts för onanerande chafförer, sexuella trakasserier, fysiska övergrepp, ständiga "erbjudanden" om att bli bortgifta med deras släktingar, eller krav på att chaffören ska bli den handikappades "älskare", eller att chaffören smyger efter den handikappade upp i trappen för att se var hon bor så att hoten om att de SKA ses blir ännu mer påtagliga m.m.m.m.m.
Det är INTE rasistiskt att den handikappade tjejen som berättat detta i ett antal år nu lätt konstaterat att fast detta händer VARJE VECKA så är ca 99 % invandrare!
Statistik är inte rasism!
Vet ju av erfarenhet av "Svennar" är flata och handlingsförlamade samt livrädda för att kallas rasister så att en "Svenne" i ledande position skulle få slut på detta är lika troligt som att resten av samhället skulle fungera.
Det jag undrar är vad de skötsamma invandrarna anser?
Det är ju DE som blir offer indirekt så varför inte rensa i de egna leden???
Ju mer skiten tar över så blir det en vi och de-gruppering och himmelriket vore om alla vore så kompetenta att de ser skillnad på as och skötsamma invandrare, och att vi alla (Svenskar från alla kulturer) sen rensade ut dessa rötägg tillsammans från de platser i samhället där dessa kan skada mest.
Att INTE skipa rättvisa och låta dessa sexförbrytare få behålla sina taxi-lincenser skapar rasism och ett fruktansvärt hat då samhället offrar sina handikappade ist för att döma de skyldiga!
Fast jag känner mer förakt för en folkvald regering som blundar och de som skyddar de skyldiga med klyschor om att det är DE som är de riktiga offren som flytt från elände m.m.
Lås in dessa i ett rum likt "Big Brother" en månad så kanske vi fick ordning sen när de kom ut igen och lärt sig vilka som är de "riktiga offren"....
Fan trot!

SVT sänder UPPDRAG GRANSKNING onsdag 18 januari, kl 20, i SVT1 och i SVT Play.
Där tar de upp detta problem som så länge tystats ner.

Vill Du se programmet så klicka HÄR!

Vill Du se program 2 så klicka HÄR!

Decembers födelsedagsbarn...

Jag tror inte på slumpen...
Alla "tillfälligheter" bildar till slut ett synligt mönster, och idag sitter jag tillbakalutad i min fotölj och ler åt att jag har så speciella vänner med mycket speciella egenskaper.
För att krydda denna lilla BLOGG så berättar jag först om mitt nyår.
Jag var hos min bästa vän Bjarne och hans Monica och vi skulle gå på en stor fest på gärdet på nyårsafton. Vi spelade dataspel på mitt PS3 (som jag tagit med mig till Stockholm) hela dagen, och avslutade mitt i en klurig sekvens som involverade en diskbänk, ett elektrifierat översvämmat golv, hamburgare, och skjutande grisar (Duke Nukem Forever). Under middagen lovade jag och Bjarne varandra att vi skulle fortsätta spelet samma natt, och när festens nyårsmiddag var uppäten var mitt sinne åter i det "översvämmade köket"!
Mina vänner är ibland FÖR snälla och de kände att jag satt på myror så sa de att vi kunde lätta trots att klockan inte ens nått 02.00...
Vi åkte buss genom ett Stockholm som inte längre ser ut som det Stockholm jag lämnade för 16 år sen, och känner att jag gjorde rätt som flydde en stad som mer och mer liknar ett getto!
Väl hemma så satt vi några timmar vid datorn, inne i en fantasivärld där verklighetens alla smutsiga monster bytts ut till skjutande grisar.
Jag åkte hem på måndagmorgon och skulle sätta upp mitt PS3 så att jag kunde fortsätta följa mina andra "vänner" i serien "Vita Huset" men fick ingen kontakt mellan Tvn och PS3an. Att ta loss två sladdar och sen sätta tillbaka dem typ 6 dagar senare ska väl inte kunna förändra något???
Klockan var mycket och när två av mina bästa vänner är datasnillen så får de tyvärr lida...
Det blev till slut Robin som tålmodigt ledde mig, den mest otekniska männsiska som vår värld skådat, genom kanaler, sladdingångar och dylikt för att plötsligt åter ge tillbaka min TV-bild.
Robin fyller år den 25e december, Bjarne fyller den 26e och Bjarnes otroligt begåvade dotter fyller den 27e.
Att så speciella människor fyller år så gott som samtidigt ser jag, som jag skrev i början, inte som en slump. Egenskaper som jag anser vara som gåvor som uppenbarligen delas ut EFTER julen till de som har turen att födas då...
Själv föddes jag den 1a oktober och kan uppenbarligen bara ta bilder med min kamera...
Så sensmoralen är; Tjejer, håll på er tills i februari och se till att äggen e redo för då j-r får ni smarta ungar!

:)